петък, 22 юли 2011 г.

Ишараност врста: Лажни јабука Продавнице обилују Кини

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/HKaTjWIkUgQ/:

После открића лажног Аппле Сторе у Кунминг, Кина ухваћен пажњу блогосфери је, МИЦГадгет стрчао низ избор неких од више импресиван фалсификати које су појавиле током година, можда је кулминирало Гигер-ескуе верзија јаје махуна пуна иПхоне , Мац, и (мада не за продају) иПад 2 .

Очигледно власник Кунминг продавница је некада Аппле овлашћеног продавца док он подигнутог цене и изгубио лиценцу. Сада је продаје сиво тржиште хардвера и хвата све маркетиншких материјала из Аппле-препродавца портала.

Аппле-ов успех и популарност у малопродаји је његова клетва у Кини и јасно је да је Аппле плаћа због пропуста до почетка зграби тог континента (иако је јасно да правите надокнади изгубљено време ). Отворено пиратерије у смислу продаје хаљине, дизајн и жига нису половина проблема, претпостављам. У ствари, ја подршке и после продаје активности су највећи проблеми на тим продавницама, али, као што свако зна, ако сте посвећени бренд ћете учинити све да зграби најновије опреме. Иако можете да поп у Аппле Сторе у Пекингу и Шангају, вероватно је знатно теже наћи један у Кунминг, осим ако неко бушотине један са неким дрвеним намештајем и клиегс.

Међутим, ови лажни продавницама ће дати људи који можда нису упознати са "магију" да је Мац мало више искуства и, све док њихова не продаје потпуно лажни, то вероватно не боли Аппле-ов крајњи резултат . Осим тога, увек је забавно за снарки туристе да се слика испред иЦоол продавнице.


Няма коментари:

Публикуване на коментар