петък, 22 юли 2011 г.

Либратоне је Аеродром омогућена соундбарс желе да удобан са својим иОС роба

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/07/21/libratones-airplay-enabled-soundbars-want-to-cozy-up-with-your/:
Либратоне салон
Била на вребају за аудио решење са Аеродром би употпунио вашу иДевице или Аппле ТВ? Понуда здраво ултра шик салон Либратоне и уживо соундбарс. Прошле године, компанија је увела привлачним Беат бежични систем звучника назад на сајму ИФА, а ми били заинтригирани својим активним возачима и носе руковање, али благо разочаран што кабл за сечење потребно досадне власнички адаптера. Аппле корисницима ће бити срећан да зна Аеродром је у потпуности прихватила овај пут, заједно са потписом украс кашмир вуне. Прво горе, уживо изгледа да Аеродром омогућен Беат са 50 додатних вати РМС снага (150 укупно), као и ажуриран - мини ТОСЛИНК прихватање - 3.5мм улаз за Хоокинг Уп нису Аеродром омогућена опрему. Следеће, углађени салон јединице изнад спортске сличан спољни дизајн и дигиталне 3.5мм џек, али то је танак у односу на зид монтажу под ТВ-у. Под својим овце Фузз, наћи ћете две 1-инча високотонци трака, два 4-инчни керамике возача, и један 8-инчни обрнута вуфер, који су сви независно појачан за комбиновани излаз од 150 РМС вати.

Спремала да молим звука ентузијасте, и запошљавају ДСП и Либратоне је ФуллРоом за "360 степени соундсцапе" контролисати преко иОС апликацију, док салон звука се такође може руковати од даљинског управљача. Салон ће бити доступан преко онлине продавница компаније Аппле у септембру ове године по цени од £ 1,099 на €, 1199 (око $ 1,791 до $ 1,954), као и Ливе за £ 599 до £ 6,99 ($ ​​699) на Аппле продајним местима у ЕУ и САД - - и у различитим цолорваис. Ћете пронаћи детаље у ПР после паузе, а следећи наступ синдром продавница Набавка почиње решавање ин

Наставити читање Либратоне је Аеродром омогућена соундбарс желе да удобан са својим иОС роба

Либратоне је Аеродром омогућена соундбарс желе да удобан са вашег иОС роба првобитно појавио на Енгадгет на Сат, 21 Апр 2011 23:49:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Џеп Линт | извор Либратоне | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар