петък, 22 юли 2011 г.

Гоогле каже збогом траци са алаткама прегледача, капи подршку за Фирефок 5

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/07/22/google-says-goodbye-to-browser-toolbar-drops-support-for-firefo/:
Гоогле каже збогом траци са алаткама прегледача, капи подршку за Фирефок 5
Гоогле Лабс није једина ствар приводи крају у Моунтаин Виев, чини Гоогле Фирефок-трака са алаткама и капут. Позивајући се на експоненцијални раст у претраживачу простору, одело је изјавио да Гоогле Тоолбар за Фирефок више није неопходно - модерним претраживачима су само превише дарн способан. Подршка ће се наставити за старије верзије претраживача, али фајерфокс 5 ће морати да стане на своје. Ипак, Ел Гоог признаје да падају са алаткама убија више од неколико функција, и нуди списак слично Истакнути додаци корисницима преко помогне страница дисфункционалној траци са алаткама је. Није довољно? Глава на преко да коментарише страница најаве и придруже галерија кикирики, неколико паметних махунарке изгледа да је открио ФФ5 решење. Што се тиче нас остале, то није као нисмо знали Гоогле је имао свој сопствени претраживачинтереса ) да се брине о, зар не?

Гоогле каже збогом траци са алаткама прегледача, капи подршку за Фирефок 5 првобитно појавио на Енгадгет дана Пет, 22 Апр 2011 06:28:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | извор Гоогле (1) , (2) | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар