понеделник, 10 октомври 2011 г.

Немачки истраживачи црацк Мифаре РФИД технологије шифровање

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/mmn9K6bk-nQ/German-Researchers-Crack-Mifare-RFID-Encryption:
јфрухлингер пише "дуготрајне безбедносне битка сеесавед против РФИД картица, као немачки истраживачи открили начин да се клон један тип картице тренутно се користи за разне сврхе, од транзита цене за отварање врата у НАСА објектима." Према чланку, "НКСП Семицондуцторс, који је власник Мифаре, угаси упозорење за купце упозоравају да безбедност је напукла на МИФАРЕ ДЕСФире (МФ3ИЦД40) паметне картице, али каже да је модел ће бити обустављен до краја ове године и подстицање купаца надоградњу на ЕВ1 верзију картице. " Овај одговор може звучати познато.

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Детаљи о Самсунг Галаки ИИ исцури: 1.8ГХз дуал цоре ЦПУ и 12МП камера?

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/10/10/details-on-the-samsung-galaxy-s-iii-leak-out-1-8ghz-dual-core-c/:
Још увек смо чекали ослобађање Самсунг Галаки ИИ на Т-Мобиле ове недеље, а ипак већ почиње да изгледа као полу-једе доручак јучерашњег. То је зато што неки фази детаљи су сада цурење више о својим неизбежан наследника, мистично Галаки ИИ. Процурила презентација слајдова горе, открио Пхандроид, показује телефон који је паковање 1.8ГХз дуал цоре ЦПУ са Екинос 4212 2 ГБ РАМ меморије и 12 мегапиксела позади камера. Ох, и 4,6-инчни Супер АМОЛЕД плус ХД екран није превише ни бедног. Ако је ово завршава се тачно, ми смо мало збуњени укључивање четири тастера на дну - одступање од прва два Галаки уређаја - и зашто слајд се односи на оригинални Галаки како ради на Екинос процесор, а не Хуммингбирд. Боја нас нијансу скептика, јер смо још неколико месеци из ЦЕС-у и МВЦ, али никада није прерано да почнете да узбуђен због предстојећег уређај, зар не?

Детаљи о Самсунг Галаки ИИ исцури: 1.8ГХз дуал цоре ЦПУ и 12МП камера? првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 10 Мар 2011 14:19:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк АндроидЦоммунити | извор Пхандроид | Емаил тхис | Цомментс

Великој Британији 4Г мрежа аукцији касни, спектар распродаје потиснути до краја 2012

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/10/10/uk-4g-network-auction-delayed-spectrum-sell-off-pushed-back-to/:

Вртоглаво свет 4Г брзина остаје далека будућност за Британаца, са телеком регулатора Офцом је одлуке да одложи аукцију за следећу генерацију мобилних спектра. То је тражио да прода два потентан бендова бежичну мрежу до краја ове године, али те планове су ставили на чекање од стране неких правних јостлинг и стони-лупање из Велике Британије носача, са британским еквивалент ФЦЦ рекавши да је добио неколико "суштинске и снажно залагали одговоре." Распродаје закашњење не може утицати на било лансирање датуме за 4Г (већ тестиран у руралним деловима Велике Британије), као бендови за посезање и даље неће бити доступна до 2013. Али на крају све то-инг и амо-Инг ће тестирати чак и Британци "стоичкој стрпљење.

Великој Британији 4Г мрежа аукцији касни, спектар распродаје потиснути до краја 2012 првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 10 Мар 2011 14:48:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк ББЦ | | Емаил тхис | Цомментс

Тхундерболт вс СуперСпеед УСБ

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/sZ_q2PXMybI/Thunderbolt-vs-SuperSpeed-USB:
Луцас123 пише "Када је реч о перформансама, моћи и величине, Екстерни И / О повезивање Тхундерболт при руци откуцаја СуперСпеед УСБ, али у једном критичном категорију - свеприсутност - има скоро немогуће узбрдо битку Тхундерболт има максималну 10Гбпс сигнализацију стопе СуперСпеед. УСБ-у 6Гбпс и нуди више од два пута моћи да уређаје до данас. Међутим, Аппле је једини произвођач система за усвајање Тхундерболт, а то није учинила, као додатни порт повезивање уређаја, имајући СуперСпеед УСБ на својим рачунарима Нема друге системе. Произвођач се обавезао да Муња Насупрот томе, СуперСпеед УСБ је инсталиран на 10 милијарди комада хардвера, са бројевима наставља да расте.. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Питајте Сласхдот: Како гледате Волстрита протесте?

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/TtTFgHdu1Ak/Ask-Slashdot-How-Do-You-View-the-Wall-Street-Protests:
__роо пише "Њујорк тајмс извештава да заузимају Валл Стреету покрет је инспирисао стотине Фацебоок странице, Туиттер постова, и Меетуп догађаја, као и да" блогу и фотографије из целе земље ничу на ВеАретхе99Перцент блог на Тумблр од људи који себе виде као жртве, не само привреда, али и опуштене економске неправде. " Шта Сласхдоттерс мисле ли се односе на 99% приче Да ли вас љути -? Било на систему, или на демонстранте Ако је на демонстранте, то је рационално, или једноставно света ефекат "?

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Сони ПС3 Бежичне стерео слушалице преглед

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/10/10/sony-ps3-wireless-stereo-headset-review/:
О хеј, Сони, како је лепо од вас да се придружи странци! Конзола Гаминг Хеадсет странке, који је (не, Блуетоотх слушалице се не рачунају). Више од годину дана компанија нам је чежња за ПС3 оријентисан слушалице после пустити губи дуо Ултимате оружја покривке за главу и за ПЦ играче. Онда је у мају, трачак наде засија на нас када је пс3 Бежичне стерео слушалице је био најављен за ДУАЛСХОЦК-витлајући играчима - и по цени од скромних 100 долара.

Нема сумње да је ово игралиште је било прекрио са засићење новчаник примамљиво селекција (смо гледајући у вас МадЦатз , Туртле Беацх и гледати ), али Сони је званично комплет има неколико трикова у рукаву за потенцијалне Хоме Рун. Упркос надимак, то је у стању да виртуелни 7.1 сурроунд звук и приказује на екрану извештаји о статусу искључиво када се користи са ПС3. Провели смо неколико сати преко фраггинг ПСН да чује колико добро можемо да пин-тачка наше непријатеље са звуком да убије трагове долазе. Сазнаћете одговор притиском да "прочитај више" испод везе.

Наставити читање Сони ПС3 Бежичне стерео слушалице преглед

Сони ПС3 Бежичне стерео слушалице преглед првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 10 Мар 2011 14:00:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | |

Гоогле + губи 60% активних корисника

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/4v7OyDVtSoM/Google-Loses-60-of-Active-Users:
Први пут прихватио подносилац тецх4 пише "Упркос корисници Гоогле је изгубио преко 60 процената својих активних корисника на друштвеној мрежи Гоогле + 'радозналост око Гоогле +, чини се као и већина Гоогле-+ корисника само хтели да виде платформу пре повратка на Фацебоок." По да извештај Цхитика увиде, подизање питања о томе како добро што ради против свог ривала, Фејсбуку. Упркос јасан интерес за алтернативу Фацебоок-у, не изгледа да су људи улазак бораве око себе и активно коришћење веб сајта. Гоогле Проблем није све кориснике на првом месту, чини се, већ их држање након што су стигли За сада се чини да много корисника су само радознали о Гоогле +, али повратак је покушао и тестирани формат Фејсбуку. када сјај бледи. Проблем је у томе Фацебоок је неће да се одмори на ловорикама док је Гоогле-покушаја да се предност. Већ је додатим функцијама које су инспирисане од стране Гоогле, + посебно у смислу унапређења транспарентности опције приватности. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Одрастајући геек: Бен Хецк

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/10/10/growing-up-geek-ben-heck/:
Добродошли на одрастање Геек , у току карактеристика, где смо се осврнете на нашу омладину и причају приче одрастања да се штребера да смо. Данас имамо Хакер Ектраординаире (и домаћин своје шоу ), Бенџамин Ј. Хецкендорн !

Као дете одраста у Рицхланд Центер, ВИ, понекад је морала бити додатно креативни у проналажењу ствари окупирају моје време, а своју креативност природно гравитира према свим технологију ствари. Лемљење, дизалица скупова и деконструкције играчке су епицентар мој млади живот. Узимајући ствари осим да сазнају како су они радили је у суштини обред пролаз за мене да постане гееки човек сам данас.

Сам добио свој први укус програмирања у основној школи на колекцију чак и тада-стари Аппле ИИ, али заиста сам у то велико када је на 11 година, добио сам свој први рачунар - Атари 800. Док је још древни за време, ја сам пуно програма на њему и научили много основе које су корисне на овај дан.

Наставити читање Одрастао лол: Бен Хецк

Одрастајући геек: Бен Хецк је првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 10 Мар 2011 13:00:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил ову | Коментари

Подаци Црунцхинг јунаштво Барака Обаме

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/qKVNq4a8o7c/The-Data-Crunching-Prowess-of-Barack-Obama:
Хју Пицкенс пише "Михеј Сифри, ко-оснивач Лични демократију форума, пише да Барак Обама бити боре у анкетама, па чак и губе подршку међу својим језгро бустери, али када је у питању модеран механику идентификације, повезивање са и мобилисање бирача, као и изазов интеграције бирача информација са комплекса унутрашње функционисање националне кампање, Обама анализа података тима је испред Републичке паковања Сама међу главним кандидата за председника. Обамина кампања не само да има Фацебоок- страница са 23 милиона 'воли' (отприлике 10 пута збир свих републиканаца трчање), она је Фацебоок апп који је сцоопинг све врсте сочне чињеница о својим присталицама и унутар Обаме операција, његови чланови особља користе моћне социјалне умрежавање алата под називом НатионалФиелд, што омогућава свакоме да деле оно што радите. "свети грал анализе података су подаци усклађивање, односно Мастер Дата Манагемент", каже Алекс Лундри, републикански података рударски стручњак ТаргетПоинт консалтинг "Да. имају политичке говоре за финансирање и финансирање прича на терену, а подаци тече напред и назад и информисање акције једни о другима -. звучи лако, али је невероватно тешко спровести " Сифри пише да ако 2012 избор своди на битку инча, где је неколико процената промене бирача у неколико кључних држава чини све разлике, можемо долазе да виде Обамин инвестиције у предиктивне моделари и подацима научника као кључ за победу. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


МСИ ГТ683ДКСР преглед

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/10/10/msi-gt683dxr-review/:
Док је жири је можда још увек се о томе да ли можете да имате танке-и-светло у комбинацији са играма јунаштво , у компанији МСИ , то је прилично уобичајени посао. То је та врста мантре која је произвела ГТ683ДКСР који лежи пред вама, рехасх постојећих ГТ680 , али са гуссиед-а унутрашњи, који је водила НВИДИА ГТКС 570М . У нашој кратак преглед пре неколико недеља, били смо импресионирани са својим перформансама, али плаши се са својим оронулим тастатуру, поседује навигациони точкић и опште гиртхинесс. Дакле, били смо у потпуности од тог броја? Или су наши утисци промену након што је провео мало више времена цоддлед по страни? Придружите нам се да сазнате, након паузе.

Наставити читање МСИ ГТ683ДКСР преглед

МСИ ГТ683ДКСР преглед првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 10 Мар 2011 12:00:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил ову | Коментари

Како те васпитавам Тхе Продиги?

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/njKHQ2M6qDg/How-Do-You-Educate-a-Prodigy:
Нетхеад пише "Када је имао 8 година, Габријел Погледајте добио резултат на математику део САТ који ће бити зависти већине средњих школа старијих. Када је имао 10, радио је на Т-ћелија рецептора истраживања на Фреда Хачинсон Цанцер Ресеарцх Центра Он је изграђен Геномска лаб течни систем за руковање из Легос.. Он је проучавао теорије хаоса, теорија струна, квантну механику и нуклеарне науке Он је 13. сад.. Како га уклапају у амерички школски систем? "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Гоогле почиње да Детаљ Пикадо

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/FtEt4sh9EbI/Google-Starts-to-Detail-Dart:
МрСеб пише "После чека више од месец дана, Гоогле је представио свој тајанствени Пикадо програмски језик ... а ти ћеш да се ударац за добијање тако превентивно узбуђен Дарт је нови програмски језик који личи на Јаву, делује много. као што су Јава, ради унутар виртуелне машине (ВМ) као Јаве ... али злослутно, такође има алат који конвертује Пикадо код у Јава језик у питању, његове карактеристике су вероватно да ће чвор ваше гаће:. постоје класе и интерфејсе, то је опционо откуца (можете се пребацивати између унтипед прототип код предузећа апликације са куцање), синтакса је веома застарело, постоји врло јака конкурентност модела, а Гоогле обећава много сочне библиотека које се може утицати од стране програмера основи. језик не треба да буде узбудљиво: у сопственим речима Гоогле, то је дизајниран тако да буде "позната и природне - и заиста, ако пишете Јава или Ц # код, Пикадо ће се вероватно осећају веома приступачан".

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Нетфлик Киллс Квикстер

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/sdKp2yCU6OU/Netflix-Kills-Qwikster:
гцлеф пише "Нетфлик има очигледно одлучио да окреће од свог ДВД-пословања у посебна организација је била лоша идеја на крају крајева, и убијању" Квикстер "концепт из члана:." пре мање од месец дана, Нетфлик је рекао да би Сплит ДВД Рентал пословне офф на нови сајт, да се зове Квикстер. Претплатници урликали на потез, рекавши видеше Нетфлик као дестинацију за филмове у целини и да не жели да управља два рачуна "Јасно је да је за многе. наших чланова ће две сајтова учинити ствари много теже, тако да ћемо да Нетфлик као један место за стреаминг и ДВД-а, "генерални директор Рид Хејстингс рекао је у блогу."

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.