понеделник, 10 октомври 2011 г.

Светски Поздравља Онеириц Оцелот: Убунту 11.10 Покренута

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/8ZIIWHpup7U/:
ubuntulogo

Убунту Линук дистрибуција је дошао дуг пут јер је прво издање у 2004. Он је почео као лепо упакована Линук десктоп, изграђен од одређени скуп пакета гаји од скоро тридесет хиљада пакета доступан у Дебиан дистрибуција. Редовни шестомесечни издања обезбедио је да Убунту увек бити близу оштрици Линук и развоја слободног софтвера. Сваки четврти издање је дугорочне подршке понуду, која добија сигурност и подршку исправке за три године. У последњих седам година Цаноницал, комерцијални спонзор примарни Убунту-у, је додао серверску верзију Убунту-у, изграђена УбунтуОне , цросс-платформ облак складиштење решење, и направио велике кораке у цлоуд рачунарству .

Хевлетт-Пацкард је недавно најавио да су они изабрани на власт Форум ХП јавне цлоуд и индијски Врховни суд је недавно укључен у Убунту са Ред Хат Ентерприсе Линук, али хлеб и маслац Убунту развоја остаје њихов десктоп понуду. Верзија 11.10, под кодним именом Онеириц Оцелот и званично доступан у четвртак, 13. октобра, је најновије издање из Цаноницал и паковања низ интересантних итерација њиховог рада.

Онеириц Оцелот доноси Убунту Софтвер центарфор као прве класе грађанина у Убунту свету. Изглед и осећај Софтверски центар је ажуриран да би се у складу са укупном Убунту-естетике. Такође, ажуриран је број и разноврсност апликација на располагању, укључујући и комерцијалне апликације.

Цаноницал је био напорно раде како би издавачке куће свесни софтвера центра, и они су привукла неке лепе наслова. Они раде на изградњи још импресивније избор наслова, и да лако као могуће за кориснике да пронађу апликације желе.

Истовремено, Цаноницал је удварање апликација преко својих девелопер.убунту.цом портала, који објашњава како да се изгради и поднети захтев Софтвер центар. Канонски извештаје 5к повећање у примени поднеске у три недеље од програмера портал је најављено. Према Гери Кар, директор за комуникације у Цаноницал, сада си одобравање најмање један апликација дневно.

Мотивација иза програмер платформу, а ажуриран софтвер Центар, је да се побољша квалитет апликација доступна корисницима. Ту је и рад на уновчите апликације у корист програмери преко Убунту-Паи . Остаје да се види колико ће Линук корисници вољни да плате бити за апликације, с обзиром на дугу историју "слободно као у пиву" софтвер. Док само један подаци указују, мислим да понизан Додатни нуди неке вредне увид, а ја бих се кладити да има новца да се у центру софтвера: просечна цена троше корисници Линука за понизан Додатни понуда увек превазилази оперативног система Виндовс или Мац кориснике. Тренутни понизан Додатни види Линук корисници плаћају два пута онолико колико просечан Виндовс корисник.

Најновији Убунту, верзија 11.04, садржану додавање јединства , која је била покушај да ревитализује Десктоп Линукс за модерну хардвера истовремено развој смисленог искуства за додир на бази интерфејса. Је упознао га са неким непријатељства, као значајне промене од десктопа парадигме на које многи корисници су се навикли. Убунту 11.10 карактеристике неких побољшања на свеукупно искуство, али је јасно да

Няма коментари:

Публикуване на коментар