понеделник, 10 октомври 2011 г.

Мање од месец дана после освајања ометају, Шејкер Подиже $ 15 милиона

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/ZNhY3lbTzxE/:
shaker check

Шејкер , израелски покретања који је освојио поремети ПФ пре мање од месец дана, је подизање тежак 15 милиона долара серије А круг се води Менло Вентурес, са добрим карма ВК Шервин Писхевар раде посао. Мајкл Аррингтон је ЦрунцхФунд је и инвеститор, заједно са Ерик Шмит је иновација настојањима, Лади Гага менаџер Трој Картер, и Питанго Вентуре Цапитал. (Слика у право је један од оснивача Шејкер пада са $ 50,000 поремети победнички чек, који није био део округлог, ја само љубав слици).

Компанија је претходно подигао 3 милиона долара ($ 1 милион у јулу 2010 из Израела анђела инвеститора Заки Ракиб, који Такође је отац један од оснивача) и 2 милиона долара у марту, 2011 од Питанго. Неколико стратешких инвеститора из музике и индустрије забаве може да се придружи још ове рунде.

Шејкер ствара 3Д виртуелне собе за вас да се друже са вашим Фацебоок пријатељи и упознају нове људе кроз те пријатеља. Када Шејкер Прво су ме разапе поремети, било је кроз разговор а потом се директно лансирањем апликација у Фацебоок (већ је било живети у скривеном режиму са израелским корисника). Било је усред ноћи у Израелу, али соба је била паковане. Можете да хода до људи и разговор, проверите своје Фацебоок профиле, и заиста друже. Шејкер је виртуелни свет, али са стварним идентитетима.

Профили троллинг људи није прави одличан начин да упознају људе, осим ако вам се деси да налетети на њих у странци касније. Али то је било управо оригинални привлачност Фејсбуку. Шејкер жели да доведе да динамички мрежи. Је освојио ометају, а сада има довољно готовине да се тресе своје ствари.


Няма коментари:

Публикуване на коментар