понеделник, 10 октомври 2011 г.

Сони ПС3 Бежичне стерео слушалице преглед

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/10/10/sony-ps3-wireless-stereo-headset-review/:
О хеј, Сони, како је лепо од вас да се придружи странци! Конзола Гаминг Хеадсет странке, који је (не, Блуетоотх слушалице се не рачунају). Више од годину дана компанија нам је чежња за ПС3 оријентисан слушалице после пустити губи дуо Ултимате оружја покривке за главу и за ПЦ играче. Онда је у мају, трачак наде засија на нас када је пс3 Бежичне стерео слушалице је био најављен за ДУАЛСХОЦК-витлајући играчима - и по цени од скромних 100 долара.

Нема сумње да је ово игралиште је било прекрио са засићење новчаник примамљиво селекција (смо гледајући у вас МадЦатз , Туртле Беацх и гледати ), али Сони је званично комплет има неколико трикова у рукаву за потенцијалне Хоме Рун. Упркос надимак, то је у стању да виртуелни 7.1 сурроунд звук и приказује на екрану извештаји о статусу искључиво када се користи са ПС3. Провели смо неколико сати преко фраггинг ПСН да чује колико добро можемо да пин-тачка наше непријатеље са звуком да убије трагове долазе. Сазнаћете одговор притиском да "прочитај више" испод везе.

Наставити читање Сони ПС3 Бежичне стерео слушалице преглед

Сони ПС3 Бежичне стерео слушалице преглед првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 10 Мар 2011 14:00:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | |

Няма коментари:

Публикуване на коментар