понеделник, 10 октомври 2011 г.

# ЛивеЛикеСтеве

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/5I6bfrQMyuw/:
Screen Shot 2011-10-09 at 1.57.47 PM

Ово је гост пост од Ловац Шетња ( @ хунтервалк ), директор менаџмента производа у компанији Гоогле.

Ја сам прилично одређени Стив Џобс неће бити задовољни расправу о томе како ИИе је капија ка животу у програмирање. Или ваш ретвеет од "[]." или Фацебоок профил ПИЦ промена на екрана Аппле.цом спомен почетну страницу. Никада нисам срео човека, али мој осећај је да мемориализинг га само у тај начин би се гледало као недовољна. После 56 година мисли другачије, наш поклон назад на Стив Џобс не може зауставити на Вирал Видеос. Ако само трајне промене у ваш живот је ваш Туиттер икона постаје тужна Мац-не радите Стив Џобс правде.

Интернета и човечанство уопште, има тенденцију да се страствене за кратким низовима. Онда смо се издувни и пређите на најновијим бес, хасхтаг или дебате. Ако заиста верујемо да је Стеве Јобс 'живот променио твоје онда хајде да користе овај тренутак да му част тако што ће поново обавезују да примењују своје лекције. Замислите величину технологије заједнице колективно обавезују да делују другачије у будућности - да брине о савршенству и детаља, да се оспорава статус куо, пројектовању лепа производа и алата које оснажују, за учење од изазова. Резултат би сигурно био још импацтфул и трајан него недељу дана Трендинг тема.

Циљ није за сваког од нас да будемо Стив Џобс - "Ваше време је ограничено. Немојте је пропустити живе туђи живот ", био је свој савет на Стенфорд дипломирао а у 2005 - већ како можемо да примени свој аспирације на наше постојање. Па хајде да проведе наредних неколико дана јавно изјављујући шта ћемо урадити на # ЛивеЛикеСтеве. Узмите у Гоогле + ИоуТубе, Твиттер, Фацебоок или ваша заједница избора. Ставите се тамо и да посвећеност. Хасхтаг је # ЛивеЛикеСтеве тако да можемо сви бити инспирисани од вас. И када наставак кроз вас неће бити само славе живот невероватна човека, бићете што себе и свет бољим местом. Хајде да да је Џобс 'коначног поклон за нас.

У том духу, ево како ја намеравам да # ЛивеЛикеСтеве: Идем да ажурира свој статус органа донатора. Ја ћу дати новац Изаберите учионици донатора тражи да обезбеди Аппле производи за своје ученике. Ове јесени ћу издвојити више времена да проведем са новим предузетницима да понуди помоћ на изазове дизајн производа. И ја ћу напорно да размислите о томе шта још нисам постигао у свом животу и уверите се да сам наредних 10 година су фокусирани на прављење те у стварност.

Како ћете # ЛивеЛикеСтеве?

Слика путем: Куора


Няма коментари:

Публикуване на коментар