четвъртък, 21 април 2011 г.

Гоогле Вам помаже електрични аутомобил власника Пронађи батерија пуни, мир ума

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/20/google-helps-electric-car-owners-find-battery-charges-peace-of/:
Највећи изазов поседовања електричних возила поред потребе да неспретно ПАЛ около са Ед Беглеи Јр све време? Проналажење место за то задужена, наравно. Све зелени људи на Гоогле- су се удружили са Министарства за енергетику САД и више од 80 предузећа да формира ГеоЕВСЕ форум, организација чији је циљ довођење различитим електрични аутомобил ресурса под једним кишобраном. У потрази за један од тих илузија најповољнијих станица за пуњење ? Користите Гоогле Мапс базу података, хелмед од Дое, која тренутно нуди око 600 алтернативу пуњење станицама, укључујући и електрично пуњење, водоник, и природни гас. Сада само ако би нам помоћи да пронађемо добар договор о Тесли .

Наставити читање Гоогле Вам помаже електрични аутомобил власника Пронађи батерија пуни, мир ума

Гоогле Вам помаже електрични аутомобил власника Пронађи батерија пуни, мир ума првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 20 Маи 2011 20:21:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк ЦНЕТ | Соурце Алтернативни Поспешивање станица Локатор | Емаил тхис | Цомментс

Веризон Вирелесс: могли бисмо продати БлацкБерри приручника, ако осећамо као да

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/20/verizon-wireless-we-might-sell-the-blackberry-playbook-if-we-f/:

Уплашени само помисао на брање горе делимично хлеб БлацкБерри приручника ? Тако је Веризон Вирелесс, чини се. Упркос 22. март Саопштење за јавност (уграђени после паузе за погодности) из Ресеарцх ин Мотион који сугеришу да би Взв заиста бити " мало канал "за КНКС засноване шкриљац, превозник је Бренда Ранеи пева мелодију другачији. Према њеним речима:
"Још увек смо оцену БлацкБерри приручника и нису направили одлуку о томе да ли ћемо га дистрибуирате."
"Наравно, не би плакао превише тешко ако се Биг Ред завршава доношењем - Спринт 4Г верзија би требало да задовољи свако чезне да се покупи са интегрисаним радио-ћелије. Штета Мајк Лазаревиц није около мислити на колико је " неправедан "таква изјава.

Наставити читање Веризон Вирелесс: могли бисмо продати БлацкБерри приручника, ако осећамо као да

Веризон Вирелесс: могли бисмо продати БлацкБерри приручника, ако осећамо као што је првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 20 Маи 2011 19:20:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Блумберг БусинессВеек | Соурце Реутерс | Емаил тхис | Цомментс

СОНИ открива цене и величине на "Гоогле-ТВ-у?

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.tecnoka.com/television/sony-deja-ver-los-precios-y-los-tamanos-de-%c2%bfgoogle-tv/:

Изгледа да је неко унутар компаније, или нисте задовољни са својим платама и желе да поквари изненађење које је компанија припремила за уторак 12. октобра, или заиста имају нагон прошло. Зашто? Јер не само да су процуреле информације (које ми не знамо да ли је то реално) о могућим величинама у којима Гоогле ће телевизор, али и имена су се појавили који би се позвао модели у питању.

Њихова имена су: НСКС-24ГТ1 24 инча, НСКС-32ГТ1 31 инча, НСКС-40-инчни 40ГТ1 НСКС-46ГТ1, (ви претпоставили) од 46 инча. А ипак, и ризик да њихове цене би укупно између 1.300, 1.400 и $ 1.900.

Радознала детаљ: Ако је то тачно, најјефтинији Гоогле телевизора ће бити још скупљи (300 долара) да 32-инчни модел скупљи од Сони је људи у свом каталогу.

Ласери Да бисте заменили спаркплугс у моторима?

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/82kT1bYcg1g/Lasers-To-Replace-Sparkplugs-In-Engines:
Анонимни читалац пише: "За више од 150 година, свећице су поуеред мотора са унутрашњим сагоревањем Произвођачи су сада приближава Бити у стању да замени ову дугогодишњу технологије са ласерским упаљачи, који треба да омогући чистији, ефикаснији и економичнији возила. цена и величина. је било проблема држи до такве унапред, али јапански тим је постављен да објави они превазиђу те препреке. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Таблет Дебата: 3Г или Ви-Фи?

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/S1Q6fDpCvxo/The-Tablet-Debate-3G-Or-Wi-Fi:
Баренце пише "Ми редовно преглед и таблете напоменути чињеницу да је Кс Таблет има Уи-Фи, И, таблета има 3Г, али колико људи су заинтересовани у сваком? Већина људи видели као 3Г морате имати екстра, или је Ви-Фи довољно за уређај најчешће користе у кући питали смо наше читаоце? за своја мишљења и одговоре били су прилично равномерно подељена између оних на обе стране, са здравом удео такође рекао да не може да изабере, али воле да имају 3Г као опција Шта Сласхдоттерс мислиш?. Да ли је 3Г мора-имати за таблете или ће удаљено смарт телефон урадити посао? "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Пурдуе потраживања светски рекорд Голдберг машине

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/xNMQ8N-KKKc/Purdue-Claims-World-Record-Goldberg-Machine:
Са 244 корака Тиме Мацхине ", направио од стране чланова Друштва Пердју професионалних инжењера и Друштво хиспанске професионалних инжењера, заузела је прво место и оборио светски рекорд на 24. Годишњи национални Рубе Голдберг машине Евровизије. Од чланак: "То почиње са Великог праска, поново ствара изумирања диносауруса, има јоустинг конкуренција, флипса преко албума, и симулира Другог светског рата, Схуттле Лаунцх, пад Берлинског зида, па чак и наводне Апокалипсе у 2012. У свом управо извршава ревизију историје, "Тиме Мацхине", "Рубе Голдберг је чудна изграђен од стране чланова Друштва Пердју професионалних инжењера и Друштво хиспанске професионалних инжењера, обухвата рекордних 244 корака за све води један цвет. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Физичка Рехаб уређаја изграђен од Уии Баланце одбора

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/iIrTJpSWjBA/Physical-Rehab-Device-Built-From-Wii-Balance-Boards:
Анонимни читалац пише: "Неки студенти на Универзитету Рајс су недавно питао болници Схринер да изгради средство рехабилитације која чини учење да ходају забаван и узбудљив рад са децом са спина бифида или церебрална парализа може бити изазован, али игре / биланс одбора стазе помаже. деци да развију своје вештине на точковима, док им се дају подстицај да га је стварно кул примену технологије која игра заиста помаже људима. ".

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


НетБеанс 7,0 сада је доступна

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/1SarNpFfdvU/NetBeans-70-Is-Now-Available:
Анонимни читалац пише "Орацле издања НетБеанс ИДЕ 7,0 који уводи језичка подршка за развој предложеног Јава СЕ 7 спецификација са ЈДК 7 Девелопер приказа издање такође пружа побољшану интеграцију са Орацле ВебЛогиц сервером, као и подршку за Орацле базу података и. . ГлассФисх 3,1 Додатне наглашава укључују Мавен 3 и ХТМЛ5 уређивање подршку; нови дизајнер ГридБагЛаиоут за побољшање Суинг ГУИ развој. побољшања за Јава уредника, и више "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


ТхинкПад Едге Е220с доступан за $ 749, ради унакрсне табеле као ветар

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/20/thinkpad-edge-e220s-available-now-for-749-runs-spreadsheets-li/:
ТхинкПад Едге Е220с
Леново је била на мало од суза недавно . Хецк, тек је јуче да је елегантан и моћан Кс220 и Кс220Т отишао на продају на интернету. Данас је ТхинкПад Едге Е220с добијам неке "купи сада" љубав. То више пара из буџета-пријатељски, 3,25 килограма ултрапреносиви је испорука потрошачима, са почетком у $ 749 са 250ГБ хард диск, Интел ХД 3000 графику, Санди Бридге-класе Цоре и5, и тричав 2ГБ РАМ-а. Можете Бумп да до 4ГБ и Цоре и7, али свако даље надоградње ће морати да се врши после тржишту. Ми смо сигурни да не очекује да тона тешких задатака, као што је видео едитовање, на 12,5-инчни екран у сваком случају.

[Хвала свима који су послали ово у]

ТхинкПад Едге Е220с доступан за $ 749, ради унакрсне табеле као што је ветар првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 20 Маи 2011 17:19:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце Леново | Емаил тхис | Цомментс

Фискер Карма производња полако појачава, прве испоруке се очекују у јуну или јулу

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/20/fisker-karma-production-slowly-ramping-up-first-deliveries-expe/:
Компанија инсистира да не може "стварно да се тумачи као одлагања" обзиром да је отишао из прототипа у производњи за само 37 месеци, али Фискер је сада рећи да првог све-електричног Поруке луксузних возила ће достављена њиховим власницима негде у јуну или јулу - што ћете приметити је ни крајем 2010 ни први квартал 2011, као што је било обећано. Фискер је Роџер Ормисхер такође истиче да је компанија почети "ограничену производњу серије" на крају марта како је планирано , а он каже да је фирма "појачава полако да се обезбеди апсолутни квалитет." Да ли је вредно око $ 100К ценом? То је свакако чини се да ако имате новца на претек.

Фискер Карма производња полако појачава, прве испоруке се очекују у јуну или јулу првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 20 Маи 2011 16:03:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце Аутоблог Греен | Емаил тхис | Цомментс