петък, 9 септември 2011 г.

Нови прописи би казнио погрешног руковања приватних података

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/i4BS2STqIAU/New-Legislation-Would-Punish-Mishandling-of-Private-Data:
Анонимни читалац пише "рачун увео у четвртак сенатор Ричард Блументхал (Д-ЦТ) би регулисао руковање потрошача Ова правила ће захтевати компаније да следе смернице за складиштење" приватне податке и кажњавати компаније које се вијак горе (нпр. Сони). ' и обезбедити да лични подаци чувају и штите правилно Компаније које не придржавају ових безбедносних смерница може бити предмет новчане казне крути.. ' Блументхал рекао Њујорк Тајмс, "циљ предложеног закона је у суштини треба да сматрају одговорним предузећима и лица која чувамо личне информације и личне податке и да одврати података повреде Гледајући последњих података повреде, ја сам био постигнут са колико. да се спречи ".

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Мртав сателита падају са неба

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/aVjI_prSwdI/Defunct-Satellite-To-Fall-From-the-Sky:
Насловној страни првог тајмера ЕмЛомБееНо шаље реч 6,5 тона сателита који ће ускоро бити чинећи брз и ватрена повратак на Земљу. Од Спаце.цом: "велики горње атмосфере за истраживање сателита (УАРС) се очекује да поново уђу у Земљину атмосферу на неконтролисан пад крајем септембра или почетком октобра Много летилица се очекује да се спали током поновног уласка, али неке. комада се очекује да би се нетакнута на земљу, рекли су званичници НАСА-Америчка свемирска агенција ће се предузимају мере да обавести јавност о комада свемирских летелица које се очекује да преживе поновни улазак.. " Према НАСА-конференцији за новинаре данас, имате 1-у-21 билиона шансу да буду погођена пада остатака. Ко је осећање среће?

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Да ли је ово крај Ригхтхавен?

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ZrFEHCZoNkM/Is-This-the-End-of-Righthaven:
Нови подносилац Змије пише "ново руководство МедиаНевс групе (власник Денверу порука) одлучила је да раскине уговор са Ригхтхавен До сада, злогласног ауторских трол је изгубио све повреде тужбе су они поднели (иако се чини да сте. успео да реши ван суда у десетак случајева или тако). Да ли је могуце то ће коначно чини Ригхтхавен је пропаст? " Нови директор МедиаНевс је рекао да, док питања ауторских права су стварни, учешће Ригхтхавен је "глупа идеја од самог почетка."

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Босе БТ2 Блуетоотх слушалице крстарења кроз ФЦЦ, што није изненађујуће мама на спецификацијама

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/09/09/bose-bt2-bluetooth-headset-cruises-through-the-fcc-unsurprising/:
Ми смо сурмисинг да Бозе има најмање једна ствар на етикета на роби за његов 15. септембра конференцији за новинаре, али за оне који још увек мисле Блуетоотх слушалице су морате имати додатне опреме ... добро, овај момак треба да буде ускоро удара полице продавница. БТ2 само прошао кроз базу података ФЦЦ, показујући лево ухо пласман и да нам кажете да ће бити "напаја енергијом из допуњиве, не заменити литијум-јонска полимер батерија." Ми смо нагађања да ће бити у складу са ценама (читај: несхватљиво ван домашаја за већину), и мораће прецизно нула спецификације одштампан на кутији. Али, хеј - ​​да ли би заиста очекујем ништа друго Останите.

Босе БТ2 Блуетоотх слушалице крстарења кроз ФЦЦ, што није изненађујуће мама на спецификације првобитно појавио на Енгадгет дана Пет, 09 Сеп 2011 14:43:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | извор ФЦЦ- | Емаил тхис | Цомментс

Немачки суд подржава забрану на Самсунг __Б__ф72300ц3дц5е05е07бб70524887цдд39__Е__

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/8unNuSeuKjs/German-Court-Upholds-Ban-On-Samsung-Galaxy-Tab:
Са својом првом послали поднеску цтусцх пише "Изгледа да је Самсунг најзад изгубио битку против Аппле у Немачкој данас Окружни суд у Дизелдорфу је пресудио да је Самсунг не сме да прода __Б__ф72300ц3дц5е05е07бб70524887цдд39__Е__ 10.1 у Немачкој.. Осим тога, то је забранила Самсунг Немачке од продаје __Б__ф72300ц3дц5е05е07бб70524887цдд39__Е__ 10.1 било где у Европи. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Да ли су игре Вреди жале?

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/RMCUnzZbcpk/Are-Games-Worth-Complaining-About:
Пре неколико дана, оппосабле Дефаулт блогу водио комад под насловом "У гаминг, све је невероватно, али нико није срећан." Потисак од чланка је да је расправа о модерним играма фокусира скоро у потпуности на недостатке, који су често издувати ван пропорција. "Свака игра је прекратка, али ми никада завршити утакмица које играмо сваку утакмицу је прескуп, мада ми захтевамо све већи ниво интеракције, графички верност, и дужину.. Исти људи који тврде да свака игра је била 80 сати и ремек-дело пре 10 година далеко од 10 година да каже да је данас било златно време, када су растојање потребно да рибање лоше игре из меморије. " Данас, сајт за игру Роцк, папир, летеће нуди контрапункт, рекавши да видео игре треба активно критике за индустрију да се побољша. "Све је невероватна, а понекад су људи срећни Тако је увек ће бити.. И вероватно би требало да чине већину, и онда настојати да га боље."

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


ДОТ Грантови $ 15М за тестирање Ауто-то-цар комуникације

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/EoIh3aiOw8w/DoT-Grants-15M-To-Test-Car-To-Car-Communication:
итвбеннетт пише "Ауто-то-цар комуникације треба да добије свој први велики, у стварном свету тест у Ен Арбору, у Мичигену, где је на Универзитету у Мичигену Транспортатион Ресеарцх Институт ће бити стављање чак 3.000 возила опремљена са краткорочним опсег радио на путевима, захваљујући $ 14,9 милиона јој да је управо из УС Депт оф Транспортатион. Дот извештаја предвиђају да ће до 82 одсто озбиљних несрећа код несметано возачи могу се елиминисати или смањити мало аутомобила и аутомобила преговора, или рано упозорење да купе три аутомобила испред само притисните кочнице, иако ви не можете видети кроз гигант СУВ возила директно испред вас. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Алгоритама Трговина убрзано замењују Потребна за људе

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/RG_OQzJgjy4/Algorithmic-Trading-Rapidly-Replacing-Need-For-Humans:
ДМандПенфолд пише "Алгоритамске трговања, такође познат као високе фреквенције трговина (ХФТ), је брзо заменио људских одлука, према британска влада панелу који је упозорио да право прописе треба увести да заштити тржиште акција Око једне трећине трговања акцијама. у Великој Британији је водио рачунари испуњавају команде на основу сложених алгоритама, рекао Предвиђање панела у радни документ објављен јуче Ипак, овај однос је знатно нижа него у САД, где три четвртине капитала који се баве је компјутерски генерисан.. Предвиђање панела, на челу са Дам Клара Фурсе, бивши извршни директор Лондонске берзе, тврди да постоје и предности и тешке ризике алгоритамска трговање било 'било директних доказа "да рачунар трговина сама по себи повећава нестабилност., он је рекао: али у специфичним околностима било је могуће за низ догађаја са "нежељене интеракције и резултата 'да се деси и изазвати огромну штету."

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Водафон Ксоне Р & Д центру отвара своја врата у Силицијумској долини, жели да помогне стартупс расте

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/09/09/vodafone-xone-randd-center-opens-its-doors-in-silicon-valley-want/:
Веризон то раде , па зашто не Водафон превише? Тако је, народе, велика црвена Телцо из иностранства је одлучила да уђе у јеку ствари у Силицијумској долини са новим Водафон Ксоне Р & Д центру у Редвуд Ситију, Калифорнија. За разлику од апликација за иновације ВЗВ Центра север само неколико миља у Сан Франциску, Ксоне је усмерена на идентификовање стартупс са потенцијалним и стављање своје идеје о брзој траци на доказ-оф-цонцепт суђења. Да би се то учини, центар пружа техничку експертизу, пословне савете и приступ својим лабораторију како би се осигурало да производи су компатибилни са глобалним 2Г Водафоне, ХСПА, ЛТЕ и мрежа. Ова Р & Д центру је такође усклађена са Веризон објекат у Масачусетсу , тако да пупи предузетници имају приступ у континенталном делу Америке ЛТЕ инфраструктуре, превише. Добили смо прилику да погледате нови пословни инкубатор себе, тако читати на више.

Галерија: Водафоне Ксоне

Наставити читање Водафон Ксоне Р & Д центру отвара своја врата у Силицијумској долини, жели да помогне стартупс расте

Водафон Ксоне Р & Д центру отвара своја врата у Силицијумској долини, жели да помогне новооснованих расте првобитно појавио на Енгадгет дана Пет, 09 Сеп 2011 12:41:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | извор Водафон | Емаил тхис | Цомментс

Велика Британија се придрузује Ласерски нуклеарна фузија пројекта

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/AEbwEX9baCU/UK-Joins-Laser-Nuclear-Fusion-Project:
арисвега пише са овим цитатом из ББЦ: "британске компаније страхопоштовање и Радерфорд Еплтаун Лабораторија сада придружио са [Националне паљење објекта у САД] да помогне да ласерски фузија одржива комерцијалне извор енергије ... Део проблема. је да техничка могућност да се постигне 'Бреакевен "- тачку у којој је више произведене енергије него што је троши - увек чинила далеко Противници идеје су тврдили да је" фузија енергије је удаљен 50 година, без обзира на године питате. , рекао је Дејвид Виллеттс, Велике Британије наука министар. "Мислим да је оно што се дешава иу Британији и САД показују да смо сада чине значајан напредак на овој технологији," рекао је он. "То не може више бити одбацити као нешто на далеке хоризонт '. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Студија предлаже магнети могу присилити да говоре истину

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/GZgLV8JFQ8o/Study-Suggests-Magnets-Can-Force-You-to-Tell-the-Truth:
Естониан истраживачи тврде да се магнети или натерати да лажу или да је немогуће. Субјекти у студији су магнета стави на леву или десну страну дорзолатералних префронтални кортекс, а резултати показују да је појединац био у стању ни да кажем истину или не могу да леже у зависности од тога на којој страни био је стимулисан. Од чланак: "Прошле године, научници на Масачусетском институту за технологију користи и магнете моћан да се поремети области каже да мозга" морални компас ", налази се иза десног ува, тако да људи привремено мање морала."

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.