петък, 9 септември 2011 г.

Водафон Ксоне Р & Д центру отвара своја врата у Силицијумској долини, жели да помогне стартупс расте

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/09/09/vodafone-xone-randd-center-opens-its-doors-in-silicon-valley-want/:
Веризон то раде , па зашто не Водафон превише? Тако је, народе, велика црвена Телцо из иностранства је одлучила да уђе у јеку ствари у Силицијумској долини са новим Водафон Ксоне Р & Д центру у Редвуд Ситију, Калифорнија. За разлику од апликација за иновације ВЗВ Центра север само неколико миља у Сан Франциску, Ксоне је усмерена на идентификовање стартупс са потенцијалним и стављање своје идеје о брзој траци на доказ-оф-цонцепт суђења. Да би се то учини, центар пружа техничку експертизу, пословне савете и приступ својим лабораторију како би се осигурало да производи су компатибилни са глобалним 2Г Водафоне, ХСПА, ЛТЕ и мрежа. Ова Р & Д центру је такође усклађена са Веризон објекат у Масачусетсу , тако да пупи предузетници имају приступ у континенталном делу Америке ЛТЕ инфраструктуре, превише. Добили смо прилику да погледате нови пословни инкубатор себе, тако читати на више.

Галерија: Водафоне Ксоне

Наставити читање Водафон Ксоне Р & Д центру отвара своја врата у Силицијумској долини, жели да помогне стартупс расте

Водафон Ксоне Р & Д центру отвара своја врата у Силицијумској долини, жели да помогне новооснованих расте првобитно појавио на Енгадгет дана Пет, 09 Сеп 2011 12:41:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | извор Водафон | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар