петък, 9 септември 2011 г.

Твиттер затварајући 400 милиона долара Средње Нуђење сутра

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/ClIJDudkauY/:
Screen Shot 2011-09-08 at 6.41.47 PM

Твиттер директор Дик Цостоло потврдио свој први $ 400 милиона транше 800 милиона долара Серија Г. јутрос, рекавши да компанија има управо затворена "више новца него што сам икада видела" и стога је не жури да ИПО.

Цела серија, Г., која је укључивала Јуриј Милнер је ДСТ, институционалним клијентима, Т. Рове Прице је група средстава, Крис саћћа и други, био је подељен у два дела, први 400 милиона долара иде директно на Твиттер-у за приоритетне акције, а друга 400 милиона долара користи за откупи запослених и постојећим акционарима. Финансирање вредности компанија на ~ $ 8 милијарди и ~ $ 16 по акцији.

Фортуне Ден Примацк пријавио раније јутрос да друга транша тог финансирања је тренутно затварање, а ја сам потврдио са више извора који тендерске понуде за Твиттер запосленима завршава сутра у 4. пм ПСТ. Нема друге исправе ће до прихваћен од стране купаца, након овог времена.

Твиттер запослени могу тренутно само продаје 20% својих акција пре ликвидност догађаја, а из онога што сам ја слуха многи нису избору за продају пун износ ће им бити дозвољено да продају у том послу. Примацк извештава да постојећим инвеститорима Спарк капитала и Унион Скуаре подухватима је ову прилику да продају постојећих акција, али да касније инвеститори Бенцхмарк капитала и увид улагање партнера до сада одржана у њихов.

Средства ће изаћи на те акције тендера 20. септембра.


Компанија: Твиттер
Финансирање: $ 760М

Твиттер, коју је основао Џек Дорси, биз камен, а Еван Вилијамс у марту 2006 (покренут јавно у јулу 2006), је друштвено умрежавање и микро-блоггинг сервис који омогућава корисницима да ...

<

Няма коментари:

Публикуване на коментар