петък, 9 септември 2011 г.

Самсунг Хигх Фиделити Позиција апликација даје манго ГПС-руски подстицај

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/09/08/samsung-high-fidelity-position-app-gives-mango-gps-a-russian-boo/:
Коришћење ГПС телефона да вас води улицама града понекад може да буде потресна искуства, посебно у сигнала блацкспотс (или када постоји благи поветарац). Срећом, ту је фенси ново решење - за неке од вас бар. Хигх Фиделити Позиција је апликација специјално за Самсунг манго телефона који се суперцхаргес ГПС модул са две надоградње помоћи позиционирање. Први усклађује на броду акцелерометар и компас да би Виндовс 7 оријента самог уређаја на закрченим градским улицама. Друго је то што ће сада приступ ГЛОНАСС - Русија је еквивалент на ГПС - утврђивања ваших локацију у року од неколико метара. Када се инсталира, апликација је једини видљиви у менију за подешавања, где ћете морати да је активирате. Такође, можемо очекивати да видимо више ГЛОНАСС у будућности, јер наметање увозне Русије пореза од око 25 одсто на било ком уређају који је у супротности са совјетским стандард, а произвођачи неће желети да преузме хит који размера на оне функције може да користи. Самсунг ВП7.5 власници који желе сваки изговор да прослави тријумф Гагарина, Спутњик и Лајку да пронађете апликацију доступни на извору линк испод.

Самсунг Хигх Фиделити Позиција апликација даје манго ГПС-руског подстицај првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 08 Апр 2011 21:06:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк впцентрал | извор Тржиште | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар