петък, 9 септември 2011 г.

Нотифо стаје у Деадпоол

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/tRyyBvlmymA/:
notifo

Нотифо, ЈК подржава компаније смо једном описао као "једноставну мобилној платформи обавештења за било шта", је зграда прозоре и тарифног броја за деадпоол.

Идеја је била једноставна довољно: Нотифо би цеви у реалном времену обавештења од само о било где - било да је Твиттер, или Хакер вести, или гитхуб, или Фацебоок, или било Гровл компатибилне апликације на вашем рачунару - на Вашем мобилном уређају, много пре него што већина ових услуга су апликације који би могао да то сами дужност. Касније низ пут, Нотифо удвостручила доле функционалност свој сервер тако што баца у слободном корисник-корисник ћаскање .

Авај, производа као никада није успео да пронађе усербасе.

У свету у коме скоро сваки сервис је дошао да имају око самог њиховог сопственог, сервис као што је Нотифо је, нажалост, постало помало сувишан. У међувремену, у конкуренцији алтернативе као што је Бокцар (на Апп стране) и Урбана Аирсхип (на издавача / серверској страни) имају попуњен у било дуготрајни празнине.

Нотифо оснивач Чад Етзел каже да је већ прешао на други посао, док је суоснивач Пол Стаматиоу преселио на ПицПлум ( који смо овде покривена ) пре извесног времена. Нотифо ће остати функционалан до сервера новац пресуши - али од овог тренутка па надаље неће бити даљи развој напора.


Компанија: Нотифо

Нотифо је мобилна апликација и платформи који дозвољава сваком сајту или услузи лако креирате мобилне обавештења. Иако је тренутно само иПхоне апп, план је ...

Сазнајте више

Няма коментари:

Публикуване на коментар