петък, 9 септември 2011 г.

Виндовс 8 ће испоручити Хипер-В технологије виртуелизације за све, напредне кориснике радују

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/09/08/windows-8-will-deliver-hyper-v-virtualization-tech-to-all-power/:
Хипер-В
Чујте ово нердс? Виндовс 8 ће се испоручивати са Хипер-В виртуелизациони софтвер интегрисан у оперативни систем. До сада Хипер-В је била ограничена на Мицрософт серверских производа, али сада потрошачи (без обзира да ли им је стало или не) ће бити у могућности да ватру за виртуелне машине без потребе за преузимање ВиртуалБок или неке друге ВМ софтверски пакет. Сада, просечна особа вероватно неће превише брига, али моћ корисници ће бити одушевљени. И, ако виртуелизације могу се интегрисати за повећање безбедности (кроз сандбокинг) и компатибилност са застарелим апликацијама (рецимо, преко укључен КСП лиценце), то може да буде огромна благодет за повремене кориснике - чак и ако они не схватају да је ту . За више детаља о Хипер-В са Виндовс 8 девс, укључујући и леп видео демонстрацију, погледајте линк извора.

Виндовс 8 ће испоручити Хипер-В виртуализацију технологије за све, искусни корисници се радују првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 08 Апр 2011 20:03:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Екстремни Технологија | извор Изградња Виндовс 8 | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар