петък, 9 септември 2011 г.

Фринг покреће Игралишта за ћаскање видео са пријатељима или РАНДОМС (видео запис)

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/09/09/fring-launches-playgrounds-for-group-video-chat-with-friends-or/:
Сви се сећамо шутирање га анонимним собе за ћаскање маскирани иза безбедност корисничко име, али данас Фринг најавио нови начин да се повежу са РАНДОМС - овај пут са видео. Игралиште омогућава корисницима започну сопствени видео цхат или се придружите постојећу собу на основу теме, са пријатељима или потпуним странцима. Видели смо четири пута видео са Апп пре , али нове особине се да је корак даље - слично се придружио Хангоут у Гоогле + само на мобилни телефон. Иако је то звук цреепили Цхатроулетте-исх, бесплатно је (за разлику од Скипе позива групу видео) и ради на иОС и Андроид телефони - Зато, само напред, узмите врхунац и види шта се заправо дешава у "Смрт изјелица Волдемор је" канал. Погледајте демо и пуне односе с јавношћу, након паузе.

Наставити читање Фринг покреће Игралишта за ћаскање видео са пријатељима или РАНДОМС (видео запис)

Фринг покреће Игралишта за ћаскање видео са пријатељима или РАНДОМС (видео запис) првобитно појавио на Енгадгет дана Пет, 09 Сеп 2011 08:40:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | извор Фринг | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар