понеделник, 24 януари 2011 г.

Как Facebook отговори на тунизийски Hacks

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ADpqREHA-g0/How-Facebook-Responded-To-Tunisian-Hacks:
Джейми пише "Facebook сигурност екип открива, хвърля светлина върху една революция, която може да се превърне в притча за интернет активността Цитирам:." След повече от десет дни на интензивно разследване и проучване на Facebook екипа по сигурността осъзнах, че нещо много, много лошо става. доставчици в страната на интернет услуги тичаха зловреден част от код, че е запис на потребителите информация за вход, когато отиде в сайтове като Facebook. 5 януари, стана ясно, че си струва цялата страна на пароли са в процес на откраднати право . разгара на най-големия политически катаклизъм от две десетилетия насам Съливан и екипът му решили, че се нуждае от национално ниво решение -. и бързо Въпреки че Съливан заяви във Facebook възникна широк спектър от проблеми със сигурността и участва в различни политически ситуации, те ще никога не е виждал нещо като това, което се случва в Тунис. "

Прочетете повече на тази история в Slashdot.


Magic Box MagSafe моден комплект носи външна батерия обратно към вашия Mac (някои необходими за сглобяване)

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/24/magic-box-magsafe-mod-kit-brings-the-external-battery-back-to-yo/:
Това не е точно за запояване пушки на разсъмване , но тя изглежда като HyperMac преминава през няколко somersaults за да се гарантира, че нейните продукти се задържат на пазара, без да нарушител на правния екип на Apple. Първо беше автоматично HyperJuice / авиокомпания адаптер , а сега Magic Box Нещата отиват към още по-агресивни ниво. Първа стъпка: намаляване на захранващия кабел на властта MagSafe адаптер за вашия Mac в половината. Втора стъпка: изхранване на кабел, който да намали наполовина в MagicBox ... и вече имате свой собствен HyperMac батерия за тези изключително дълго liveblogging сесии. Изглежда просто мъртъв, нали? И към настоящия момент, компанията се хвърлят в свободна зарядно за кола за подслаждане на сделката. Налични за $ 50 на месец март.

Magic Box MagSafe моден комплект носи външна батерия обратно към вашия Mac (някои необходими за сглобяване) първоначално се появи на Engadget на Пон, 24-ти януари, 2011 15:49:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink Gizmodo | източник HyperMac | Изпрати | Коментари

Компютърни инциденти и сигурност на продукта

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/5Mgm6AHSFbY/Computer-Incident-Response-and-Product-Security:
brothke пише "Когато някой се обади 911 в паника да докладват случай на авария, в рамките на секунди експедитора знае къде покана идва, и ще помогне често е само миг далеч. Когато става дума за инциденти, компютърна сигурност, често се дружества, които не са устойчиви в способността им бързо да реагира. Вземете например Ти Джей Екс Стажантът пробив на данни, когато несигурни безжични мрежи са нарушения в продължение на месеци, разкривайки милиони личните данни, преди те да бъдат очертани и в крайна сметка, обезпечени. След като са запознати с въпроса, тя е една Ти Джей Екс допълнителни няколко месеца, докато ситуацията е напълно под контрол и защитена. "Компютърни инциденти и продукти за сигурност, автор Дамир Rajnovic предоставя на читателя с отличен и практическо ръководство за основите на сградата и работи екип по сигурността инциденти. Книгата е насочена към за подготовка на читателя до скорост толкова бързо, колкото е възможно и е натъпкан с ценна реалния свят и от първа ръка ръководство. " Прочетете, за останалата част от прегледа на Бен.

Прочетете повече на тази история в Slashdot.


Verizon променяте нисък клас данни планове, като се използва "3 разграничение G", за да upcharge за LTE

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/24/verizon-tweaking-low-end-data-plans-using-3g-distinction-to-u/:
Е, това не продължи много дълго на всички: изглежда като Verizon се убива своите $ 15 150MB план за данни за смартфони напълно, вместо corralling хора в 30 $ неограничен вариант. Разбира се, с разпространението на данни гладен приложения за Android смартфон ( и в скоро време, iPhone ), 250MB на месец за ползване е все по-малко разумни от ден на ден, така че не можем да кажем, ние сме ужасно изненадан. В същото време, на 9,99 щатски долара 25MB функция на телефона, данни вариант е получаване на бум до 75MB с $ 10 на 75MB излишък, лек спад от сто 20 / излишък MB, че тези клиенти се справят с резюме. И накрая, ще забележите, че 30 $ неограничен план вече е квалифициран като отнасящо се до "функция телефони и 3G смартфон", а не просто "смартфони", както са били преди - едно намигване към факта, че Verizon е предстоящото LTE телефони няма да бъдат допустими за същия ценообразуване. Какво, да не си мислите, че щеше да бъде пламнал на вашия гръм от ясно небе на 20 или 30Mbps, без да ни пука за света?

[Благодаря, анонимни типстъри]

Verizon променяте нисък клас данни планове, като се използва G "разлика" 3 до upcharge за LTE първоначално се появи на Engadget на Пон, 24-ти Януари 2011 14:43:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Digital Storm е тънък десктоп Enix отнема Sandy Bridge да 4.7GHz

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/24/digital-storms-slim-enix-desktop-takes-sandy-bridge-to-4-7ghz/:
Overclocked, специално изградена компютри са нищо ново , нито е 4.7GHz от фабриката . Но Digital Storm е успял да вземе един от най-новите чипове на Intel Sandy Bridge на тази височина, и това е това в случай, че е далеч от най-тънки от кулите там. Изцяло новият Enix разчита на Micro-ATX дънната платка, вертикално разсейване на топлината и дъното, че ротационното 90 градуса - ". Възползват от естествена тенденция да се увеличава топлината на" ход, който е се прави, за да се Потребителите могат да поръчват от днес, с $ 1,132 базата похвала Core i3-2100, 4GB DDR3-1600 памет, 1GB GeForce на NVIDIA GT 220, един 1TB твърд диск и копие на Windows 7 Home Premium. Високият клас модел върховете на най-малко на север от две големи, като всеки модел предлага горещо суап залив и чифт USB 3.0 портове. Ай Кенди е по-ниска, както и източник връзка не трябва да се осмелих да освен ако не сте доста имунизирани срещу импулс купува.

Продължавам четене Storm е тънък Digital десктоп Enix отнема Sandy Bridge да 4.7GHz

Digital Storm е тънък десктоп Enix отнема Sandy Bridge да 4.7GHz първоначално се появи на Engadget на Пон, 24-ти януари 2011 год 13:38:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Digital Storm | Изпрати | Коментари

Kinect рана изгражда 3D карти на реалния свят

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/mGohxaW66sE/Kinect-Hack-Builds-3D-Maps-of-the-Real-World:
Lanxon пише "отбеляза Kinect-tinkerer Мартин Szarski е използвал кола, лаптоп, смартфон Android и цитирания Xbox 360 периферни да се направи само в еквивалент на Google Street View. В Kinect е с много камери оформление може да се използва за улавяне на някои размита , но удивително лесен 3D карти на реални локации и предмети. Както видяхме в Оливър Kreylos "началото на рана, можете да вземете данните от дълбочина-чувствителни камера Kinect да се набележат на 3D точка-облак, с реални разстояния. След това използвайте цветно изображение фотоапарата, за да видите кои RGB пиксел отговаря на всяка дълбочина точка, и в крайна сметка постигане на цвят, текстурирани модел. "

Прочетете повече на тази история в Slashdot.


Бяла iPhone 4 в AT & T система за управление на сметката сега, твърде

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/24/white-iphone-4-in-atandts-account-management-system-now-too/:
Горещи върху петите на cameos в различни Vodafone Германия и Best Buy системи, на митичния бял iPhone 4 се появява някъде другаде - и за много от вас, този път удари особено в близост до дома си. Оказва се, че всяко AT & T абонати вече могат да влезете в своя профил и да видим двете 16GB и 32GB версия на телефона, изброени във формата за избор, която определено може да предполагат, че тези момчета се готвят да направят най-после ги предоставя заедно с всички останали. Тогава пак, ние също чух, че никога не е бял iPhone 4, дори и остави някои от AT & инвентаризация T е на първо място, така че това може да означава много малко - но за сега, ние ще с "където има дим, има и огън "ъгъл. Verizon, ваш ред .

Бяла iPhone 4 в AT & сметка на системата за управление Т, също първоначално се появи на Engadget на Пон, 24-ти януари 2011 год 13:16:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник BGR | Изпрати | Коментари

HP / Palm е 9.7-инчов Топаз таблетка да използвате Qualcomm MSM8660 1.2GHz, Adreno 220 GPU

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/24/hp-palms-9-7-inch-topaz-tablet-to-use-1-2ghz-qualcomm-msm8660/:
Изглежда, че тези шепне чухме за HP е Топаз с 1.2GHz процесор Qualcomm са верни. В хора в продължение на предварително Централна просто вкара вътрешен документ с подробно описание предполага, спецификациите на инч таблетка на HP предстоящото 9.7-, и тя изглежда като гореспоменатия процесор ще се присъединят и интегриран Adreno 220 графичен процесор, 512MB DDR2 оперативна памет, Bluetooth 2.1 + EDR, A пред-облицовъчни 1.3-мегапикселова камера и двубандов WiFi 802.11b/g/n. Ние сме казал да очакват oleophobic Gorilla стъкло екрана със стандартна XGA (1024 x 768) резолюция, възможност за 16GB, 32GB или 64GB на съхранение, по избор WWAN, акселерометър, жироскоп, сензор за осветление, микрофон и батерия, която ще продължи около осем часа в идеални условия. Естествено, WebOS ще бъде на борда, и ние сме научили, че един модел WiFi само за действително ще се появи на пазара в даден момент. Що се отнася до свързани версии? HSPA, LTE и CDMA варианти са слухове, с първите два може да бъде заключена SIM-а и трите носят A-GPS.

Следва да се отбележи, че тези документи са били явно прясно от миналата есен, така че всичко е ясно подлежат на промяна. Това заяви, ние сме изкопаване на съобщенията, че HP ще се прави всичко възможно, за да окаже пълна подкрепа на Flash това тук шисти и може също така да разгледа съвместно с Blio за цифровата bookworms присъстващите. Разбира се, облак услуги се очертава да бъде огромна сделка, и то със сигурност ще подкрепят индуктивно зареждане чрез Touchstone v2. Тези документи също потвърждават това, което съм чувал за Натиснете за печат, с второто поколение на Touchstone да поеме и безжичен обмен на снимки, безжични аудио стрийминг и колан-лъчезарните безплатно видео (само на името на няколко). Хит на източник връзка пълния кльощава, и се чувстват свободни да окаже натиск на HP да се движат 09 Февруари малко по-близо до днес.

[Благодаря на всички, който е изпратил това]

HP / Palm е 9.7-инчов таблетка Топаз да използвате Qualcomm MSM8660 1.2GHz, Adreno 220 GPU първоначално се появи на Engadget на Пон, 24-ти Януари 2011 12:55:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Предварително централен | Изпрати | Коментари

Mozilla предлага "Do Not Track" Горна HTTP

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/FTOjCzY1hPk/Mozilla-Proposes-Do-Not-Track-HTTP-Header:
MozTrack пише "Появата на извличане на данни от трета страна на рекламодателите е довело до националния дебат от личния живот експерти, депутати и браузър поддръжници. На Mozilla Firefox, популярна компания браузър, предложи нова функция, която ще попречи на хората лична информация от получаване на добива и продава за реклама. Функцията би потребителите да зададете предпочитания браузър, който ще излъчи своето желание да се откажете от трета страна, реклама основа за проследяване. Той ще направи това чрез "Do Not Track" хедър с всяко кликване или показване на страница в Firefox. "

Прочетете повече на тази история в Slashdot.


Robo-китара отвратително! Gibson Firebird отваряне X платформа за трета страна на разработчиците, ап съхранява непосредствена

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/24/robo-guitar-shocker-gibson-opening-firebird-x-platform-to-third/:
Виждали сме бъдещето на китари, и това е App Store. Най-малко това е, което Гибсън ще ни накара да повярваме, тъй като той обяви, че това е отварянето на Pure-аналогов двигателя и цялата Firebird X платформа на трети разработчици страна. Не знаете, че това е платформа, нали? Мислех, че това е по цени китара с функции, които ние не трябва (и седло не сме особено грижи за)? Също тук. Очевидно компанията скоро ще отприщят всякакви Pure-аналогов китари на света, на всички различни цени. Ние не знаем какво означава това за рок, въпреки че ние сме сравнително сигурни, че човекът от Muse вече притежава три от тях. Хит на източник връзка за всички страхотно Дийтс.

Robo-китара отвратително! Gibson Firebird отваряне X платформа за трета страна на разработчиците, ап съхранява непосредствена първоначално се появи на Engadget на Пон, 24-ти Януари 2011 година 12:31:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Гибсън | Изпрати | Коментари

Viewsonic V3D241wm, компютърен монитор с 3D технология

Интересни новини разглежда в http://www.tecnoka.com/perifericos/viewsonic-v3d241wm-un-monitor-para-ordenador-con-tecnologia-3d/:

Viewsonic не иска да бъде забравен и представи нов монитор, който включва модни технологии в този момент, 3D.

V3D241wm Viewsonic разполага с 24-инчов LED панел със закъснение от 2 ms, 300 кандела на яркост, контраст 20.000.000:1 и 120Hz честота на опресняване, честотата в зависимост от производителя да се насладите на 3D съдържание с помощта на поляризационни очила Заедно с този монитор.

В момента ние не знаем каква цена ще бъде в евро, но във Великобритания се продава за около 330 паунда, което по текущи цени да бъде около 376 евро, въпреки че ние не можем да това е цената, когато става въпрос да бъде продаден в Испания.

Още | Viewsonic

Windows 7 Телефон JailBreak разработчиците "истински развълнуван" от пътната карта на Microsoft

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/24/windows-phone-7-jailbreak-devs-genuinely-excited-by-microsoft/:
"Майкрософт" играе наистина готин с зараждащата Windows 7 Телефон хакерската общност досега, което не им печели приятели в най-различни важни места - не на последно място от които е ChevronWP7 самия отбор. Първите хора да се раздели на платформа, отворена за Homebrew приложения наскоро бяха поканени до Redmond за обсъждане с момчетата, които отговарят, и изглежда, че срещите са били плодотворни най-меко казано, макар много от това, което видях, беше по ЕБК, казват те те са "истински развълнуван" от това, което Microsoft е в процес на разработка. Освен това Microsoft бе любезен да даде на отбора една хедс-ъп, че предстоящата актуализация платформа би нарушил съществуващите ChevronWP7 инструмент, въпреки че казват, че "сътрудничеството с Microsoft, която временно решение, което ще продължи да подкрепя Homebrew събитията след актуализация . " Като се има предвид, че те вече са достигнали, за да jailbreaker невероятно Geohot , както и, че е ясно, че Microsoft не вярвам, че това е черно-бял ситуация - ChevronWP7 хора изглежда мислят, Homebrew има място някъде в платформата на бъдещето, тя просто остава да се види как това ще се разиграе.

Windows 7 Телефон JailBreak разработчиците "истински развълнуван" от пътната карта на Microsoft първоначално се появи на Engadget на Пон, 24-ти януари, 2011 12:08:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink GeekSmack | източник ChevronWP7 | Изпрати | Коментари

Японски Върховния съд правила за телевизионните Предаване на незаконния

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/gevlJCNTMdU/Japanese-Supreme-Court-Rules-TV-Forwarding-Illegal:
eldavojohn пише "Ако използвате нещо като Slingbox в Япония, може да се уплашите, за да разберете, че един японски производител на подобна услуга е успешно предявен иск от страна на Япония Broadcasting АД и пет Токио-базирани местно телевизионно разпръскване фирми в нарушения на авторските права за овластяване на потребителите да направят подобни неща. телевизия предаване или мястото изместване е записване и / или преместване на обичайната си телевизионен сигнал от предназначението си кутия дневно към вашия домашен компютър или някъде в интернет. Оказа се, че Япония Върховният съд бъде отменено по-ниски съдебни решения потвърждава страховете че дори да улесни тази функционалност е нарушение на авторските права за работата, която се прехвърля. "

Прочетете повече на тази история в Slashdot.


Елон Муск: всички автомобили, продавани през 2030 г. ще бъде електрически, буги вуги вуги по избор

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/24/elon-musk-all-cars-sold-in-2030-will-be-electric-boogie-woogie/:
Елон Муск Очевидно, когато Елон Муск говореше през миналата седмица на Cleantech Инвеститорите срещата на върха на Tesla главен изпълнителен директор на прогнозиране се разпростря миналото 2015 година. Той отново подчерта, че има и електрически модел X SUV Очаквайте скоро и под-$ 30k Tesla в рамките на четири години. Въпреки това, на 20 години г-н Musk мисли, че всичко ще бъде EV - добре, всичко в САЩ, така или иначе. Той смята, че всяка кола, продавана в Америка през 2030 г. ще бъде електрически и че в рамките на няколко десетилетия след това те ще поемат по целия свят. Разбира се, това е човек, който вярва, че ще трябва да живеем на Марс през 2030 г., разбира се прати там яхнал един от неговите SpaceX ракети. Очевидно не е човек на кратко оптимизъм.

Елон Муск: всички автомобили, продавани през 2030 г. ще бъде електрически, буги вуги вуги избор първоначално се появи на Engadget на Пон, 24-ти януари 2011 11:45:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink Истината за Автомобили | източник egmCarTech | Изпрати | Коментари

DARWINmachine Hammerhead стенд HMR989 игрите изглежда свиреп, може да атакува бюрото си за $ 2,900

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/24/darwinmachine-hammerhead-hmr989-gaming-rig-looks-ferocious-can/:
DARWINmachine Hammerhead стенд HMR989 игрите изглежда feroceous, може да атакува бюрото си за $ 2,900
Гигантската платформите PC игри през последното десетилетие са толкова минало. Горещи тази година са тънки, по-модели нарязани на модели като HMR989 DARWINmachine чук. Тя изглежда като луд casemod но всъщност е специално изградена платформа можете да си поръчате, на цена от 2899 $ и спортни вертикално монтирани NVIDIA GTX460 графичен ускорител, един 2.8Ghz Core i7-860 процесор, комбинация от SSD и блюдото базирани съхранение, и захранване увисна на страната. Всичко това е алуминий и листа смола и прекрасна, въпреки че вероятно биха могли да се справи без сини светодиоди.

Галерия: Hammerhead HMR98902

DARWINmachine Hammerhead игрални платформи HMR989 изглежда свиреп, може да атакува бюрото си за $ 2.900 първоначално се появи на Engadget на Пон, 24-ти януари 2011 година 11:23:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink DVICE | източник DARWINmachine | Изпрати | Коментари