понеделник, 24 януари 2011 г.

Windows 7 Телефон JailBreak разработчиците "истински развълнуван" от пътната карта на Microsoft

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/24/windows-phone-7-jailbreak-devs-genuinely-excited-by-microsoft/:
"Майкрософт" играе наистина готин с зараждащата Windows 7 Телефон хакерската общност досега, което не им печели приятели в най-различни важни места - не на последно място от които е ChevronWP7 самия отбор. Първите хора да се раздели на платформа, отворена за Homebrew приложения наскоро бяха поканени до Redmond за обсъждане с момчетата, които отговарят, и изглежда, че срещите са били плодотворни най-меко казано, макар много от това, което видях, беше по ЕБК, казват те те са "истински развълнуван" от това, което Microsoft е в процес на разработка. Освен това Microsoft бе любезен да даде на отбора една хедс-ъп, че предстоящата актуализация платформа би нарушил съществуващите ChevronWP7 инструмент, въпреки че казват, че "сътрудничеството с Microsoft, която временно решение, което ще продължи да подкрепя Homebrew събитията след актуализация . " Като се има предвид, че те вече са достигнали, за да jailbreaker невероятно Geohot , както и, че е ясно, че Microsoft не вярвам, че това е черно-бял ситуация - ChevronWP7 хора изглежда мислят, Homebrew има място някъде в платформата на бъдещето, тя просто остава да се види как това ще се разиграе.

Windows 7 Телефон JailBreak разработчиците "истински развълнуван" от пътната карта на Microsoft първоначално се появи на Engadget на Пон, 24-ти януари, 2011 12:08:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink GeekSmack | източник ChevronWP7 | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар