понеделник, 24 януари 2011 г.

Robo-китара отвратително! Gibson Firebird отваряне X платформа за трета страна на разработчиците, ап съхранява непосредствена

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/24/robo-guitar-shocker-gibson-opening-firebird-x-platform-to-third/:
Виждали сме бъдещето на китари, и това е App Store. Най-малко това е, което Гибсън ще ни накара да повярваме, тъй като той обяви, че това е отварянето на Pure-аналогов двигателя и цялата Firebird X платформа на трети разработчици страна. Не знаете, че това е платформа, нали? Мислех, че това е по цени китара с функции, които ние не трябва (и седло не сме особено грижи за)? Също тук. Очевидно компанията скоро ще отприщят всякакви Pure-аналогов китари на света, на всички различни цени. Ние не знаем какво означава това за рок, въпреки че ние сме сравнително сигурни, че човекът от Muse вече притежава три от тях. Хит на източник връзка за всички страхотно Дийтс.

Robo-китара отвратително! Gibson Firebird отваряне X платформа за трета страна на разработчиците, ап съхранява непосредствена първоначално се появи на Engadget на Пон, 24-ти Януари 2011 година 12:31:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Гибсън | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар