понеделник, 24 януари 2011 г.

Monome Arc OSC контролер е прост, елегантен и скъп

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/24/monome-arc-osc-controller-is-simple-elegant-and-expensive/:

Ако не сте запознати с Monome , компанията проектира и изгражда уникален, минималистичен контролери в ограничени издания за дискриминация машина музика с дълбоки джобове. Фирмата е късно, дъга, се състои от две анодизиран бланширан копчета алуминий, заградено от черен орех (устойчиво събрани в центъра на Пенсилвания, разбира се), безоловен печатни платки и схеми, един усеща приплъзване матов, изработени от вълна, закупени от малки ферми в САЩ, и - е, това е доста го много. Ръчно събрани в една ферма в северната част на щата Ню Йорк, това устройство изпраща OSC данни към компютър чрез USB. Всяко копче е оградено от пръстен от 64 светодиода и всеки бутон може да бъде конфигуриран по каквато и да си музикант сърце желае. На видео (след почивката) да се свърже с поредица шестдесет и четири контролера, за да направи Looper проба. Изглежда забавно! Жалко, че струва повече от наем си за месец. Налични на 18 февруари в две копчета ($ 500) и четири копчета ($ 800) конфигурации.

[Благодаря ти, Зак]

Продължавам четене Monome Arc OSC контролер е прост, елегантен и скъп

Monome Arc OSC контролер е прост, елегантен и скъпо първоначално се появи на Engadget на Пон, 24-ти януари 2011 г 10:39:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Monome.org | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар