понеделник, 24 януари 2011 г.

Елон Муск: всички автомобили, продавани през 2030 г. ще бъде електрически, буги вуги вуги по избор

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/24/elon-musk-all-cars-sold-in-2030-will-be-electric-boogie-woogie/:
Елон Муск Очевидно, когато Елон Муск говореше през миналата седмица на Cleantech Инвеститорите срещата на върха на Tesla главен изпълнителен директор на прогнозиране се разпростря миналото 2015 година. Той отново подчерта, че има и електрически модел X SUV Очаквайте скоро и под-$ 30k Tesla в рамките на четири години. Въпреки това, на 20 години г-н Musk мисли, че всичко ще бъде EV - добре, всичко в САЩ, така или иначе. Той смята, че всяка кола, продавана в Америка през 2030 г. ще бъде електрически и че в рамките на няколко десетилетия след това те ще поемат по целия свят. Разбира се, това е човек, който вярва, че ще трябва да живеем на Марс през 2030 г., разбира се прати там яхнал един от неговите SpaceX ракети. Очевидно не е човек на кратко оптимизъм.

Елон Муск: всички автомобили, продавани през 2030 г. ще бъде електрически, буги вуги вуги избор първоначално се появи на Engadget на Пон, 24-ти януари 2011 11:45:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink Истината за Автомобили | източник egmCarTech | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар