понеделник, 24 януари 2011 г.

HP / Palm е 9.7-инчов Топаз таблетка да използвате Qualcomm MSM8660 1.2GHz, Adreno 220 GPU

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/24/hp-palms-9-7-inch-topaz-tablet-to-use-1-2ghz-qualcomm-msm8660/:
Изглежда, че тези шепне чухме за HP е Топаз с 1.2GHz процесор Qualcomm са верни. В хора в продължение на предварително Централна просто вкара вътрешен документ с подробно описание предполага, спецификациите на инч таблетка на HP предстоящото 9.7-, и тя изглежда като гореспоменатия процесор ще се присъединят и интегриран Adreno 220 графичен процесор, 512MB DDR2 оперативна памет, Bluetooth 2.1 + EDR, A пред-облицовъчни 1.3-мегапикселова камера и двубандов WiFi 802.11b/g/n. Ние сме казал да очакват oleophobic Gorilla стъкло екрана със стандартна XGA (1024 x 768) резолюция, възможност за 16GB, 32GB или 64GB на съхранение, по избор WWAN, акселерометър, жироскоп, сензор за осветление, микрофон и батерия, която ще продължи около осем часа в идеални условия. Естествено, WebOS ще бъде на борда, и ние сме научили, че един модел WiFi само за действително ще се появи на пазара в даден момент. Що се отнася до свързани версии? HSPA, LTE и CDMA варианти са слухове, с първите два може да бъде заключена SIM-а и трите носят A-GPS.

Следва да се отбележи, че тези документи са били явно прясно от миналата есен, така че всичко е ясно подлежат на промяна. Това заяви, ние сме изкопаване на съобщенията, че HP ще се прави всичко възможно, за да окаже пълна подкрепа на Flash това тук шисти и може също така да разгледа съвместно с Blio за цифровата bookworms присъстващите. Разбира се, облак услуги се очертава да бъде огромна сделка, и то със сигурност ще подкрепят индуктивно зареждане чрез Touchstone v2. Тези документи също потвърждават това, което съм чувал за Натиснете за печат, с второто поколение на Touchstone да поеме и безжичен обмен на снимки, безжични аудио стрийминг и колан-лъчезарните безплатно видео (само на името на няколко). Хит на източник връзка пълния кльощава, и се чувстват свободни да окаже натиск на HP да се движат 09 Февруари малко по-близо до днес.

[Благодаря на всички, който е изпратил това]

HP / Palm е 9.7-инчов таблетка Топаз да използвате Qualcomm MSM8660 1.2GHz, Adreno 220 GPU първоначално се появи на Engadget на Пон, 24-ти Януари 2011 12:55:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Предварително централен | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар