понеделник, 24 януари 2011 г.

Neverware на Juicebox 100 преса нов живот на стареене компютри училище (видео)

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/24/neverwares-juicebox-100-squeezes-new-life-into-aging-school-com/:
Вашият компютър типични училище най-вероятно не е машина, която искате да използвате всеки ден - вечно изостават от общата тенденция по отношение на технологиите, тъй като преподаватели не могат да си позволят гореща пуши видео карти и направената първична процесори година след година. Бюджети и в резултат на нежеланието неизбежно ще доведе до остарял хардуер, които след това отива остарели ... но една малка стартиране нарича Neverware мисли, че може да завърши цикъла на горко с виртуализация технология. Единственият продукт, Juicebox A100, може да служи на сто Windows 7 виртуални десктопи за наличния хардуер, почти независимо от възрастта му - всички компютри трябва е работен LAN жак, 500 MHz процесор и 128 MB памет, така че училищата могат да запазят им бежово кутии и просто ъпгрейд на Juicebox вместо това. Основател Джонатан Hefter не са разработени още ценообразуване - и неговата малка компания има само три от кутии работят в момента - но той е пилотиран технологията в двойка на училища и планира бета-скоро - през цялото време сънувам за това, как нашите планини на е-отпадъци могат да бъдат трансформирани в полезни компютри за нуждите на по-бедните нации в света. Успех, пич! Видео след почивката.

Продължавам четене Neverware на Juicebox 100 преса нов живот на стареене училище компютри (видео)

Neverware на Juicebox 100 преса нов живот на стареене компютри училище (видео) първоначално се появи на Engadget на Пон, 24-ти Януари 2011 година 08:16:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник "Обзървър" , The Next Web | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар