понеделник, 24 януари 2011 г.

Daimler и BYD на GOLF електрическа кола, все по-близо до завършване?

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/24/daimler-and-byds-golf-electric-car-getting-closer-to-completion/:
Daimler и BYD на GOLF електрическа кола, все по-близо до завършване?
Daimler AG, разбира се, най-известен като производител на Mercedes-Benz автомобили, коли, които обикновено седят към горния край на съответните им класове. BYD , от друга страна, прави батерии, мобилни телефони, и евтини коли, които често изглеждат ужасно, ужасно много прилича на други, доста по-скъпите. Странна двойка, тези, но според "добре осведомен човек", цитирани от The Wall Street Journal двете стават по-близо до финализирането на плановете за електрически превозни средства, замразяване на проектиране преди производството да започне в края на 2012 година. Колата се казва, че се нарича Голф, стоящи за "зелени", кислород, светлина и приятелство - въпреки, че L може да двойно по дело даден VW Golf вече продава в Китай. Това партньорство е подобно на това, което прави BMW, работа с Brilliance Automotive Китай да се настанят в потенциално китайския пазар EV, който вече започва да се нагрява и трябва да продължат да го правят през следващите години.

Daimler и BYD на GOLF електрическа кола, все по-близо до завършване? първоначално се появи на Engadget на Пон, 24-ти Януари 2011 08:43:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink Истината за Автомобили | източник Китай в реално време доклад | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар