понеделник, 24 януари 2011 г.

Verizon променяте нисък клас данни планове, като се използва "3 разграничение G", за да upcharge за LTE

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/24/verizon-tweaking-low-end-data-plans-using-3g-distinction-to-u/:
Е, това не продължи много дълго на всички: изглежда като Verizon се убива своите $ 15 150MB план за данни за смартфони напълно, вместо corralling хора в 30 $ неограничен вариант. Разбира се, с разпространението на данни гладен приложения за Android смартфон ( и в скоро време, iPhone ), 250MB на месец за ползване е все по-малко разумни от ден на ден, така че не можем да кажем, ние сме ужасно изненадан. В същото време, на 9,99 щатски долара 25MB функция на телефона, данни вариант е получаване на бум до 75MB с $ 10 на 75MB излишък, лек спад от сто 20 / излишък MB, че тези клиенти се справят с резюме. И накрая, ще забележите, че 30 $ неограничен план вече е квалифициран като отнасящо се до "функция телефони и 3G смартфон", а не просто "смартфони", както са били преди - едно намигване към факта, че Verizon е предстоящото LTE телефони няма да бъдат допустими за същия ценообразуване. Какво, да не си мислите, че щеше да бъде пламнал на вашия гръм от ясно небе на 20 или 30Mbps, без да ни пука за света?

[Благодаря, анонимни типстъри]

Verizon променяте нисък клас данни планове, като се използва G "разлика" 3 до upcharge за LTE първоначално се появи на Engadget на Пон, 24-ти Януари 2011 14:43:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар