понеделник, 24 януари 2011 г.

Бяла iPhone 4 в AT & T система за управление на сметката сега, твърде

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/24/white-iphone-4-in-atandts-account-management-system-now-too/:
Горещи върху петите на cameos в различни Vodafone Германия и Best Buy системи, на митичния бял iPhone 4 се появява някъде другаде - и за много от вас, този път удари особено в близост до дома си. Оказва се, че всяко AT & T абонати вече могат да влезете в своя профил и да видим двете 16GB и 32GB версия на телефона, изброени във формата за избор, която определено може да предполагат, че тези момчета се готвят да направят най-после ги предоставя заедно с всички останали. Тогава пак, ние също чух, че никога не е бял iPhone 4, дори и остави някои от AT & инвентаризация T е на първо място, така че това може да означава много малко - но за сега, ние ще с "където има дим, има и огън "ъгъл. Verizon, ваш ред .

Бяла iPhone 4 в AT & сметка на системата за управление Т, също първоначално се появи на Engadget на Пон, 24-ти януари 2011 год 13:16:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник BGR | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар