понеделник, 24 януари 2011 г.

LED светлини могат да добавят до шест мили от електрическо превозно средство кръг

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/24/led-headlights-can-add-up-to-six-miles-of-electric-vehicle-range/:
LED осветление може да добавите до шест мили от електрическо превозно средство кръг
Ние сме били очертаваща развитието на дома осветление, КЛЛ замяна жичка, но се бавно ходене по пътя към излизане от употреба LED крушки получите по-евтини и по-чести. Това е почти същото на предната осветлението на автомобила, със светодиоди, като в продължение на повече и повече автомобилни осветление, а сега Osram Sylvania ни дава още една причина да се случи по-рано. LED крушки могат да предоставят същото количество светлина като традиционните крушки с нажежаема жичка автомобил с по-малко от 25% на енергийната равенство. На газ захранва автоматично, че не е толкова голяма работа, когато светодиоди се използват главно поради предимството като охладител темпове, по-дълъг живот и по-голяма стилистични свобода, но на EV, че намаляването на тока може да предложи толкова, колкото от шест мили тласък в кръг с едно зареждане. Това може да не звучи много, но ако някога останете без сок от пет мили от дома си, Вие може просто да промените мнението си.

Продължавам четене LED светлини могат да добавят до шест мили от електрическо превозно средство кръг

LED светлини могат да добавят до шест мили от електрическо превозно средство гама първоначално се появи на Engadget на Пон, 24-ти януари 2011 г 09:46:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink Autoblog Зелени | | Email този | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар