понеделник, 24 януари 2011 г.

Genovation G2 се стреми да бъде най-зеленият нещо, което може да карам, ще бъде от възобновяеми и рециклирани части

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/24/genovation-g2-aims-to-be-the-greenest-thing-you-can-drive-will/:
Един голям проблем за онези, които още не желаят да прегърнат екосъобразните на електрически превозни средства е неоспорим факт, че изграждането на ЕГ разходи много от гледна точка на ресурсите и използване на енергията. Надявайки се да се противопоставят на тази загриженост, Genovation работи за изработването на нов електрически автомобил G2 (на G1 е Ford Focus, модифициран с радио-и телевизионни шелф части да се движат по батерии), който ще се опита да увеличи максимално използването на възобновяеми и рециклирани материали в неговото изграждане. Това е просто приключи първата фаза от своето развитие, когато четвърт размера модели са изградени от Tata технологии и куп симулации, анализи и тестове за да се пуска. Фаза две и три ще включва изграждане на функционални прототипи и предварително производство пътни превозни средства, с четири фаза вероятно е появата на устойчивото ни живот утопия.

Продължавам четене Genovation G2 се стреми да бъде най-зеленият нещо, което може да карам, ще бъде от възобновяеми и рециклирани части

Genovation G2 се стреми да бъде най-зеленият нещо, което може да карам, ще бъде от възобновяеми и рециклирани части първоначално се появи на Engadget на Пон, 24-ти януари 2011 год 05:15:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Autoblog Зелени | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар