понеделник, 24 януари 2011 г.

Грейс Digital punts WiFi радио в безжична система етажерка говорител, не може да избяга призрак Reciva на

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/23/grace-digital-punts-wifi-radio-into-a-wireless-bookshelf-speaker/:
Точно когато си мислехме Grace Digital Audio са предадени нов сензорен приятелски лист , компанията обратно с друг радио безжичен интернет, който използва потискащото интерфейс Reciva . Ние не можем да кажем, че сме доволни, но фирмата е новото $ 250 безжични стерео Micro System има една нова функция, която може да си струва да пробвате - идва с чифт красиви говорители лавица за книги, които се свързват в ефира, както добре. Този път, можете не само да се свържете с вашата домашна безжична мрежа (или спомагателен Media Player) и дръпнете много песни от типичния набор от услуги - включително Пандора, Live365 и Sirius XM - но слушайте стерео прекалено, а се надяваме крие, че грозни четири линия LCD и нейните неприятни гнезда на менюта от всякога смущаващи вас.

Продължавам четене Грейс Digital punts WiFi радио в безжичен високоговорител система лавица за книги, не може да излезе на призрак Reciva

Грейс Digital punts WiFi радио в безжичен високоговорител система лавица за книги, не може да излезе на призрак Reciva първоначално се появи на Engadget на Чет, 23-ти януари, 2011 18:09:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Грейс Digital | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар