понеделник, 24 януари 2011 г.

Блум Електроните "заплащане-какво-ти-консумира услуги мисли извън кутията

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/24/bloom-electrons-pay-what-you-consume-service-thinks-outside-the/:
Bloom Energy "ловко едноименен Блум Box направи изпръсквам миналата година с много hooplah , с което харесва на Арнолд Шварценегер и Колин Пауъл, за да си разкри. Но докато обещанието за ефективна технология с горивни клетки е чудесно за еко-съзнание и дори в дългосрочен план стотинка-пинчер, средата до високо ниво на шест цифрени предварително лимити на разходите на потенциалните клиенти само до горния ешелон на околната среда съзнание. Cue Блум Електроните - вместо да плащат за Блум кутии и ги притежава окончателни, можете да наемете 2MW инсталация за без пари надолу и плащате само за електрони, които използвате. 10-годишен договор е необходим, която да се постави вашия смартфон ангажимент за срам, но Блум се надява, че Credit Suisse / Silicon Valley Bank, обезпечени с план отваря вратата за образователни институции и организации с идеална цел да се присъединят към телефона. Прес съобщение след почивката.

Продължавам четене Блум Електроните "заплащане-какво-ти-консумира услуги мисли извън кутията

Блум Електроните "заплащане-какво-ти-консумира услуги мисли извън кутията първоначално се появи на Engadget на Пон, 24-ти Януари 2011 г 10:14:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар