събота, 19 февруари 2011 г.

Стив Џобс не жели да Килл Издавачи, али претплата стратегија Аппле-а ће

Занимљиве вести о УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/_2GdZe5JN84/:

Интел потрошите $ 5 милијарди долара на новом 14нм Фаб у Аризони, створити 4.000 нових радних места ове године

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/02/19/intel-to-spend-5-billion-on-new-14nm-fab-in-arizona-creating-4/:
Када је Пол Отелини није превише заузет говорим о томе да јилтед Нокиа , проводи своје време Хостинг председнике и прскања милијарде долара у нове производне објекте. Интелов директор је паковање његовом бурном недеље на високом напомену, пошто је поздравио Барака Обаме да Орегона објекта Цхипзилла и третира председник срећна вест да ће Интел уложити 5 милијарди долара назад у америчку привреду изградњом иако је његова најнапреднији Фаб - који ће уведе немогуће мали 14нм производни процес - у Аризони, да почне рад у 2013. Изградња почиње у средином ове године и очекује се да ће створити "хиљаде" радних места, како привремени и стални. Поред тога, Отелини је објавила Интел намеру да створи 4.000 нових радних места у САД, углавном у Р & Д и развоја производа. Музика за уши Обама, ми смо сигурни.

Наставити читање Интел потроши 5 милијарди долара на новом 14нм Фаб у Аризони, створити 4.000 нових радних места ове године

Интел потрошите $ 5 милијарди долара на новом 14нм Фаб у Аризони, створити 4.000 нових радних места ове године је првобитно појавио на Енгадгет дана Суб, 19 Мар 2011 15:44:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил тхис | Цомментс

Судија Правила против Кине У одело "Зелена брана '

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/zLpNwDEldq4/Judge-Rules-Against-China-In-Green-Dam-Suit:
Анонимни читалац пише: "Око годину дана након Циберситтер тужио кинеска влада и неколико азијских ОЕМ због наводног копирања свој код за креирање" Зелена брана 'софтвера, амерички федерални судија је дозволио 2,3 милијарде долара одговара да се настави судија Џозефина Статон. Такер, Калифорнија окружни судија, ушли пресуда подразумевани против Народне Републике Кине у среду, након НРК званичници нису успели да одговори на владајуће Иако НРК амбасаде послао писмо америчког Стејт департмента протестујући Циберситтер одело., такав писмо није квалификују као формални одговор. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


БлацкБерри Монако прави кратак видео запис изглед са Веризон брендирање

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/02/19/blackberry-monaco-makes-brief-video-appearance-with-verizon-bran/:
Непотребно је рећи, Сторм 2 је прошлост свог премијера - ако је икада премијера - и ако Веризон ће наставити са екраном осетљивим на додир БлацкБерри теме, потребно је да поново се брзо. То би било где тзв Монако долази у игру, телефон који је био цури под разним именима више од пола године, сада, и сада имамо је ухваћен на кратко, умерено мутне видео са Веризон логотип јасно и уочљиво Феатуред око леђа. То је изгледа прилично лагги овде, али је нејасно колико је телефон у производњи - и хардвер и софтвер (каже да је БлацкБерри ОС 6,1 са мобилним жаришта могућности, међу осталим функцијама), могу бити изузетно рано или близу финала. РИМ још увек има неке покајању да за оригиналне "Олуја", тако да ће бити интересантно видети да ли Монако (која би могла доћи на тржиште као олуја 3, или сасвим неки други назив) се уклапа рачун. Пратите паузе за видео.

[Хвала, Зецхариас]

Наставити читање БлацкБерри Монако прави кратак видео запис изглед са Веризон брендирање

БлацкБерри Монако прави кратак видео запис изглед са Веризон брендирање првобитно појавио на Енгадгет дана Суб, 19 Мар 2011 14:51:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце ЦрацкБерри | Емаил тхис | Цомментс

Научници Циљ људска кожа 'Штампај'

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/XcckFgr6SFg/Scientists-Aim-To-Print-Human-Skin:
сурај.сун шаље овај извод из ЦНН-а: "Научници Вејк Форест Институт за регенеративне медицине инспирисан стандардним инкјет штампаче налазе у многим кућне канцеларије, развијају систем специјализованих кожа 'штампа' који би се могао користити у будућности за лечење војника рањених на бојишту. "Почели смо тако што типичан Десктоп инкјет кертриџа мастилом Уместо користимо ћелије, које се налазе у кертриџ.", рекао је др Ентони Атала, директор Института уређај може да се користи да се поново изгради. оштећене или спаљене коже ... бурн повреда рачун за 5% до 20% од борбе-повреда. складу са Оружаним снагама Института регенеративне медицине. коже штампа пројекат је један од више пројеката у Вејк Форест у великој мери финансира тај институт , која је огранак америчког Министарства одбране Вејк Форест. ће добити око 50 милиона долара од Министарства одбране у наредних пет година за финансирање пројеката, укључујући кожу ствара систем истраживача. развијен кожу "био-штампач 'изменом Стандардни Сторе-купио штампач Једна модификација. додатак је тродимензионални "лифт" који се заснива на оштећено ткиво са свежим слоја здраве коже. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Седмица у Аппле: иПхоне симболи, како они раде?

Занимљиве вести о УРЛ:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/E_viPS1QT-0/week-in-apple-iphone-symbols-how-do-they-work.ars:

Топ вести Аппле је широм карте ове прошле недеље. Аппле је најавио свој нови (контроверзног) претплата систем за ИОС Апп Сторе, иПхоне Нано и МобилеМе гласине отрча осион, Аппле је објавио нову добављача одговорност извештај (са бонус "принудно рад"), а ми смо провели време анализирајући шта симбола на леђа на иПхоне значе. Прочитајте о за преглед:

Питајте Арс: Шта су оне симболе на полеђини је иПхоне? : Шта су сви они скитница маркица на доњи део леђа на иПхоне и друге гаџете? Арс добија струка дубоко у регулаторном статута да вам донесе одговор.

Веризон против АТ & Т,: Дуелинг иПхоне покреће, а шта Веризон урадио праву : Веризон иПхоне лансирање је језа у односу на прошлост хаос који падала киша на АТ & Т иПхоне покреће. Зашто су потпуно разлика? Арс се погледа како се покреће разликују и зашто Веризон купцима изгледају тако много касније срећнији дана.

Прочитајте остатак овог чланка ...

Прочитајте коментаре на овај пост


Самсунг Атрик 4Г је већ укорењена, и то не чак ни из још

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/02/19/motorola-atrix-4g-already-rooted-and-its-not-even-out-yet/:
Ако сте мислили недостатка корена на Атрик 4Г је требало да вам уштедети неколико стотина долара следеће недеље ... Па, мрзим да прекине лоше вести, али ћете морати да пронађе други изговор да га не купи (више о томе у другом). Да скратимо причу, телефон је већ укорењена је господин тамо на све сналажљив КСДА-Девелоперс форумима, што значи да можете да урадите све нормалне ствари које захтевају роот приступ као што омогућавају стандардним Фроио мобилни хотспот-особина, користећи корена апликације као што је титанијум Прављење резервне копије (на слици горе), и генерално гледајући 1337 у поређењу са својим пријатељима закључани у својим баштама зидом. Сада лоше вести: боотлоадер остаје чврсто закључан и шифровани, тако да су прилагођени језгра и даље само сан - али хеј, где постоји воља, постоји начин. Имајте вере!

[Хвала свима који су послали ово у]

Самсунг Атрик 4Г је већ укорењена, и то не чак ни из још првобитно појавио на Енгадгет дана Суб, 19 Мар 2011 13:40:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце КСДА-Девелоперс | Емаил тхис | Цомментс

Послодавац Захтеви Фејсбук Пријава Од кандидата за посао

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/VsUhH9GiZqs/Employer-Demands-Facebook-Login-From-Job-Applicants:
Хју Пицкенс пише пише "Алекс Мадригалски извештаја у Атлантик да АЦЛУ је преузео случај Мериленд корекција официра Роберта Колинс, који је дужан да обезбеди свој Фацебоок логин и лозинку за Мериленд Одељење корекција током ресертификација интервјуу како испитивач може пријавите на свој рачун и прочитати не само своје постове, али оне његове породице и пријатеља превише "Ми живимо у време када националне безбедности је највиши приоритет, али мора бити уравнотежена са деликатно личне приватности", каже Колинс.. ' Моје колеге полицајци и ја не би требало да омогући влади да бисте видели наше личне поруке на Фацебоок и оних наших пријатеља, само да задржи свој посао. " АЦЛУ у Мериленду је послао писмо за јавну безбедност секретара Гери Мајнард (ПДФ) о Одсек за ћебе услов Исправка је да подносиоци захтева за заснивање радног односа са поделом, као и запослене у процесу ресертификација, пружају Влади заједно са својим социјалним медијима налог корисничких имена и личне лозинке за коришћење у позадини провере запослених После три недеље је АЦЛУ. добио никакав одговор. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Гиллмор Ганг 2.19.11 (ТЦТВ)

Занимљиве вести о УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/e8xNds9XGtM/:

ГАЕМС Ксбокс 360 путовали случају добија гладак редизајн, и даље неће вам помоћи да правилно правописа

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/02/19/gaems-xbox-360-traveling-case-gets-sleek-redesign-still-wont-h/:
Последњи Рендитион смо видели на ГАЕМС конзоле-торбица за ношење изгледала више као џиновски ручак кутија него решење за ваш преносиви потребе игре. Ако и даље заинтересован за довођење свој Ксбокс 360 на путу, компанија је редизајниран случај и сада подржава масти и танак верзије 360, па чак и пс3 -мршава. Шта је ново у овом компактна торбица за ношење је чињеница заправо има простора за складиштење конзолу, контролери и моћ опеке. испоручује се са даљинским, ХДМИ кабл и напајање за напајање звучника и ЛЕД екран. Ако сте Роад Триппин 'у скорије време и да ова звер, можете себи уштедети 20 костију које пред-наручивања до 20. априла, а ви ћете добити $ 300 случаја долазе јуна.

ГАЕМС Ксбокс 360 путовали случају добија гладак редизајн, и даље неће вам помоћи да правилно правописа првобитно појавио на Енгадгет дана Суб, 19 Мар 2011 12:34:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Гаџет преглед | Соурце ГАЕМС | Емаил тхис | Цомментс

Нафтних компанија патенте троллинг производњу биогорива

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/U_J6UYqUXsE/Oil-Companies-Patent-Trolling-Biofuel-Production:
Вхатсминицкнаме пише "Мисао нафтне компаније су радили патента троллинг да покуша да затвори све напоре да се одвикне нам искључили сирове нафте (на пример, Шеврон и НиМХ батерије) Размислите поново? БП и ДуПонт (Бутамак) су предузете. Напредних биогорива предузеће на суд због кршење патената нових додељује за развијање биобутанол Када нафтна компанија рекламира да је у потрази за алтернативним горивима., то није нужно, јер желе да буду друштвено одговорне ... "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Недеља у Тецх: Анонимни говори

Занимљиве вести о УРЛ:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/x3T8Rv93ikY/week-in-tech-anonymous-speaks.ars:

Анонимни говори: у причу о ХБГари пијук : После интервјуа са хакери који су напали из анонимних ХБГари Савезне прошле недеље, Арс вам доноси изнутра причу о томе како напад сиђе и шта то значи за нас остале.

Шпијун игре: Унутар савијен заверу да сруши Викилеакс : Директор Федералне безбедносне фирме ХБГари имао велике планове за помоћ америчке банке скине Викилеакс и ћутање његове присталице. "Ако они подржавају организације ми ћемо доћи по њих", написао је он. А ово је био само први од многих идеја сумњиве.

Прочитајте остатак овог чланка ...

Прочитајте коментаре на овај пост


За Мобиле Аппс, то је 1996 све изнова

Занимљиве вести о УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/AhluSd-kEy8/:

Нокиа Ц5-03, пун смартпхоне за 170 евра

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.tecnoka.com/smartphone/nokia-c5-03-un-smartphone-completo-por-170-euros/:

Већ ове недеље смо представити неке од иновација финске компаније Нокиа. Овога пута је ред на Ц5-03 Нокиа старији брат Ц5 Нокиа мобилни, а ми присутни пре неког времена у Гизмос

Нокиа Ц5-03 карактерише терминала лаган (тежак само 90 грама), који допуњује свог претходника са екраном осетљивим на додир и неке друге функције које га чине врло комплетну цену тржишту смарт телефона који се нуди, 170 евра.

Поред екрана осетљивог на додир 3, 2 инча, Нокиа Ц5-03 поседује камеру од 5 мегапиксела који омогућава видео запис, радио и ГПС везе, Блуетоотх, ВиФи и УСБ.

Што се тиче меморије, Нокиа Ц5-03 нуди 40 МБ интерне, који се може претворити у до 16 ГБ ако користите мицроСД картицу, али серија ће садржати 2 ГБ

Као оперативни систем Нокиа Ц5-03 ради на Симбиан 1, који је до сада познате као Симбиан С60. Појављивати у менију уређаја нуди добру збирку икона које пружају директан приступ поште и социјалне мреже.

Неке апликације врхунац Нокиа Ц5-03 су приступ Нокиа Мусиц Сторе, и Ови Сторе, од којих можете да купујете музику и апликације за Нокиа телефоне. С друге стране, Нокиа Ц5-03 обезбеђује приказ свих врста Мицрософт Оффице документе, ПДФ и Зип.

Цена Ц5-03 Нокиа као што сам рекао да ћемо бити 170 евра.

Орацле Опен Соурце идентитет Реборн На ФоргеРоцк

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/w25Vk12DJZ4/Oracles-Open-Source-Identity-Reborn-At-ForgeRock:
дартхцамаро пише "Орацле Трасхед много бивших Нед технологија - не најмање од којих је Сун отвореног кода идентитет платформу која су ОпенССО и ОпенДС сада отвореног кода за покретање ФоргеРоцк је преузео оне одбачене особе и створио фирму која је успешно покренут за годину дана.. "Мој лични циљ је да се докаже да можете имати отворени Бусинесс Соурце који је профитабилан", рекао је Симон Пхиппс, бивши шеф отвореног кода официр у Сун, а сада генерални директор за стратегију официр у ФоргеРоцк "Имајући принципима и има профит, међусобно не искључују. '".

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Мека је М-1 Мобилни манипулатор, Сјекач Коди ражњу Батх Робот (Видео)

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/02/19/mekas-m-1-mobile-manipulator-a-cuter-cody-the-spit-bath-robot/:
Запамтите Коди ? Робот из Грузије Технологија дизајнирана да купате пљује на старије и обогаљен? Па, Коди је добила атрактивна млађим рођаком под називом М-1, а за $ 340.000 овом дивном парчету машина може све твоје. Саградио Сан Франциска Мека Роботика, М-1, Мобилни манипулатор (на основу Коди), ради на комбинацију Рос и власничког софтвера и спортске Кинецт компатибилан глава са пет мегапиксела камера Етхернет, оружја са шест-осе сила- обртни момент сензоре на зглоб, сила контролише Грипперс, и зрачењем мобилних базу. Ако стандардне функције не одговара вашим потребама, мека нуди разне надоградње, укључујући четири прста шаке и хуманоидни главе, заједно са изразитим капци (а ла Мека је сањар ), уши, и додатних сензора компатибилност. Ови додаци ће свакако коштати, али мислим да вреди да те велике провидне очи буље назад на вас. А додирује демонстрација после скока.

Наставити читање Мека'с М-1, Мобилни манипулатор, Сјекач Коди ражњу Батх Робот (Видео)

Мека је М-1 Мобилни манипулатор, Сјекач Коди ражњу Батх Робот (Видео) првобитно појавио на Енгадгет дана Суб, 19 Мар 2011 10:21:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Пластични Палс | Соурце Мека | Емаил тхис | Цомментс

Недеља у науци: буцкибаллс и антиласерс

Занимљиве вести о УРЛ:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/eqy3fg-TiUo/week-in-science-buckyballs-and-antilasers.ars:

Мерење килограм бројање атома : Пројекат Авогадро настоји да промени дефиницију килограма од тежине комад метала који тренутно живи у Француској да мерења на основу фундаменталних константи (као и свака друга јединица СИ система).

"Јединица ефекат" чини 31 дана изгледа боље него месец дана : Да ли је боље да плати више да имају нешто испоручује у месецу или 31 дана? Ако сте као већина људи, требало би да одаберете други без заиста знају зашто.

Прочитајте остатак овог чланка ...

Прочитајте коментаре на овај пост