събота, 19 февруари 2011 г.

Мека је М-1 Мобилни манипулатор, Сјекач Коди ражњу Батх Робот (Видео)

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/02/19/mekas-m-1-mobile-manipulator-a-cuter-cody-the-spit-bath-robot/:
Запамтите Коди ? Робот из Грузије Технологија дизајнирана да купате пљује на старије и обогаљен? Па, Коди је добила атрактивна млађим рођаком под називом М-1, а за $ 340.000 овом дивном парчету машина може све твоје. Саградио Сан Франциска Мека Роботика, М-1, Мобилни манипулатор (на основу Коди), ради на комбинацију Рос и власничког софтвера и спортске Кинецт компатибилан глава са пет мегапиксела камера Етхернет, оружја са шест-осе сила- обртни момент сензоре на зглоб, сила контролише Грипперс, и зрачењем мобилних базу. Ако стандардне функције не одговара вашим потребама, мека нуди разне надоградње, укључујући четири прста шаке и хуманоидни главе, заједно са изразитим капци (а ла Мека је сањар ), уши, и додатних сензора компатибилност. Ови додаци ће свакако коштати, али мислим да вреди да те велике провидне очи буље назад на вас. А додирује демонстрација после скока.

Наставити читање Мека'с М-1, Мобилни манипулатор, Сјекач Коди ражњу Батх Робот (Видео)

Мека је М-1 Мобилни манипулатор, Сјекач Коди ражњу Батх Робот (Видео) првобитно појавио на Енгадгет дана Суб, 19 Мар 2011 10:21:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Пластични Палс | Соурце Мека | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар