събота, 19 февруари 2011 г.

Интел ЦЕО Паул Отеллини, флип-флопови, каже да "би отишли андроид" ако би био Елоп

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/02/19/intel-ceo-paul-otellini-flip-flops-says-he-wouldve-gone-andro/:
Тешко је рећи да ли генерални директор Паул Отеллини, Интел је једноставно мискуотед колу прве иду, или ако је он заиста имао промену срца у току од 48 сати. У сваком случају, најновије цитате из највиших од висине на Цхипзилла боје веома другачију причу од оне коју смо први пут чуо , и то почиње да изгледа као Интел и Мицрософт може на крају плате неку врсту рата - чак и ако је онај који и даље строго на нивоу софтвера је. Ројтерс извештава да Отелини је ово да кажем На питање о Стивен Елоп одлуци да изаберете Уиндоус 7 као Телефон будућност пословања телефона Нокиа:
"Ја не би донео одлуку је направио, вероватно бих отишао на андроид, ако сам га било стратегије. МееГо би било најбоље, али он је закључио да не може да приушти."
То је у супротности са оштром коментаре само неколико дана пре, где је изјавио да би сте донели "исти или сличан позив" уколико се налазе у Елоп ципеле. Настављајући на тему диференцијације, Отелини је приметио да "Ја Т би био мање тешко на Андроид, [али] на МееГо, он је могао то да уради." То је рекао, он је уверен да је Интел "ће наћи неки други партнер", уз напомену да носиоци "и даље желе трећи екосистема и превозници желе отворени екосистем, и то је ствар која покреће нашу мотивацију." Сада, право питање: које Павле може да се верује?

Интел ЦЕО Паул Отеллини, флип-флопови, каже да "би отишли андроид" ако би био Елоп првобитно појавио на Енгадгет дана Суб, 19 Мар 2011 06:01:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце Реутерс | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар