събота, 19 февруари 2011 г.

ГАЕМС Ксбокс 360 путовали случају добија гладак редизајн, и даље неће вам помоћи да правилно правописа

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/02/19/gaems-xbox-360-traveling-case-gets-sleek-redesign-still-wont-h/:
Последњи Рендитион смо видели на ГАЕМС конзоле-торбица за ношење изгледала више као џиновски ручак кутија него решење за ваш преносиви потребе игре. Ако и даље заинтересован за довођење свој Ксбокс 360 на путу, компанија је редизајниран случај и сада подржава масти и танак верзије 360, па чак и пс3 -мршава. Шта је ново у овом компактна торбица за ношење је чињеница заправо има простора за складиштење конзолу, контролери и моћ опеке. испоручује се са даљинским, ХДМИ кабл и напајање за напајање звучника и ЛЕД екран. Ако сте Роад Триппин 'у скорије време и да ова звер, можете себи уштедети 20 костију које пред-наручивања до 20. априла, а ви ћете добити $ 300 случаја долазе јуна.

ГАЕМС Ксбокс 360 путовали случају добија гладак редизајн, и даље неће вам помоћи да правилно правописа првобитно појавио на Енгадгет дана Суб, 19 Мар 2011 12:34:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Гаџет преглед | Соурце ГАЕМС | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар