събота, 19 февруари 2011 г.

БМВ ставља опсег протеже леда у свом Мегацити ЕВ, пружа тоник за ваш опсег анксиозност

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/02/18/bmw-puts-a-range-extending-ice-in-its-megacity-ev-provides-toni/:
Када смо први пут напустио безбедан граница куће наших родитеља ", многи од нас искусили раздвајања анксиозност. Као што смо старији расти, ми патимо од анксиозности искључења - и не, иПхоне власника, да се не односи на ваш страх од позива опао . Сада, БМВ је борбу против наше понуде анксиозност или страх од насукан када је у вашим колима батерије понестане сокова, стављањем унутрашњим сагоревањем домета у својој Мегацити ЕВ . БМВ је узимање страница из приручника Цхеви Волт је стављање леда у свом малом ев који удвостручује бес возила од 50 до 100 миља - све у настојању да ублажи (ирационалне?) Страх од својих потенцијалних клијената САД . Бензински агрегат ће бити опција за оне који желе да одлазе изван граница града, тако да ако желите да га тотално зелено и даље можете да урадите. Наши баварски пријатељи неће бити довођење Мегацити на тржишту до 2013, тако да би вам требало дати довољно времена да одлучите да ли желите да убрзамо смрти ИЦЕ или продужити свој живот мало дуже.

БМВ ставља опсег протеже леда у свом Мегацити ЕВ, пружа тоник за ваш опсег анксиозност првобитно појавио на Енгадгет дана Пет, 18 Мар 2011 23:44:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Едмундс | Соурце Фокус | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар