събота, 19 февруари 2011 г.

БлацкБерри Монако прави кратак видео запис изглед са Веризон брендирање

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/02/19/blackberry-monaco-makes-brief-video-appearance-with-verizon-bran/:
Непотребно је рећи, Сторм 2 је прошлост свог премијера - ако је икада премијера - и ако Веризон ће наставити са екраном осетљивим на додир БлацкБерри теме, потребно је да поново се брзо. То би било где тзв Монако долази у игру, телефон који је био цури под разним именима више од пола године, сада, и сада имамо је ухваћен на кратко, умерено мутне видео са Веризон логотип јасно и уочљиво Феатуред око леђа. То је изгледа прилично лагги овде, али је нејасно колико је телефон у производњи - и хардвер и софтвер (каже да је БлацкБерри ОС 6,1 са мобилним жаришта могућности, међу осталим функцијама), могу бити изузетно рано или близу финала. РИМ још увек има неке покајању да за оригиналне "Олуја", тако да ће бити интересантно видети да ли Монако (која би могла доћи на тржиште као олуја 3, или сасвим неки други назив) се уклапа рачун. Пратите паузе за видео.

[Хвала, Зецхариас]

Наставити читање БлацкБерри Монако прави кратак видео запис изглед са Веризон брендирање

БлацкБерри Монако прави кратак видео запис изглед са Веризон брендирање првобитно појавио на Енгадгет дана Суб, 19 Мар 2011 14:51:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце ЦрацкБерри | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар