събота, 19 февруари 2011 г.

ВовВее је светлост штрајк чини ласерске ознака више личе на папир Јамз

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/02/19/wowwees-light-strike-makes-laser-tag-look-more-like-paper-jamz/:

ВовВее , исти људи који вас је донео папир Јамз , још увек дају још један Американац слободно време институција Макеовер, а овај пут су они поставили своје нишане на ласерским ознаку. Преносећи саопштење Јамз естетски, светлост штрајк има за циљ да "доведе Видео акциона игра у реалном свету", са комплет пушака ласерске ознаке и прибор за тај спорт отисак прста ИД дугог домета ЛЕД-циљање, уграђени у здравству и муниције метара, и способност да се играју са до четири екипе неограничене величине. Игра је стабилна оружја обухвата потписа пиштољ, светлост Штрајк је напад Нападач, митраљез Двоножни са трзај акција, обим прилога са 100-стопала домета, и бацач граната који може да пуца групе непријатеља доле у један снимак. Сада, ко ће да води кампању како би напад Нападач Службени пиштољ на Олимпијским играма 2012 Пентатхалон ? Светлост Стрике је постављен за август 2011 лансирање са оружјем, са почетком у око 40 долара, али можете добити веома драматичне утакмице, након скока.

Наставити читање ВовВее је светлост штрајк чини ласерске ознака више личе на папир Јамз

ВовВее је светлост штрајк чини ласерске ознака више личе на папир Јамз првобитно појавио на Енгадгет дана Суб, 19 Мар 2011 03:45:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Гизмодо | Соурце ЦрунцхГеар | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар