събота, 19 февруари 2011 г.

Гоогле Социал Сеарцх ажурирање чини своје пријатеље више релевантних, тешко да игноришу

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/02/19/google-social-search-update-makes-your-friends-more-relevant-di/:
Гоогле је разговор на своју друштвену функцију за претрагу негде, али до сада пријатеља туеетс вашег вероватно нису успели на врх резултата претраге - осим, наравно, да сте бестиес са ТМЗ, а ви сте у потрази Милеи Цирус Бонг Салвиа рип поново. Срећом, изгледа као да може да се промени са најновијим ажурирање Ел Гоог да друштвено оријентисани функција претраживања, који сада меша исправке из разних онлајн контаката рачуне, као што су Твиттер, Фацебоок и ИоуТубе-у, у са стандардним претраге сајму - вуче их из своје претходне позиције на дну резултате. Гоогле је такође укључена фотографију и напомене да покаже порекло релевантних линкова, и дати вам могућност да управљају како да повежете налоге - било јавно преко вашег профила или приватно преко свог налога. Нове функције које је започео ваљања од јуче, што значи да се може видети много више од оних контаката које је изразио жаљење фриендинг на првом месту. Није друштвених медија дивно / катастрофалан ствар?

Гоогле Социал Сеарцх ажурирање чини своје пријатеље више релевантних, тешко да игноришу првобитно појавио на Енгадгет дана Суб, 19 Мар 2011 08:10:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце Гоогле | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар