понеделник, 29 август 2011 г.

Ф2П супер Сатурдаи Нигхт Борба ће донети трећем лицу снимања на ДотА формули

Занимљиве вести УРЛ:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/iVsVi8IK9us/super-monday-night-combat.ars:

Понедељак увече борбу против наћи успех на Ксбок Ливе Арцаде пре него што се креће око на ПЦ касније неколико месеци . Игра комбинује поједностављен преузме ДотА формуле са трећем лицу снимања и обавијене све у хипер-стилизовано се на америчком спорту. Убер Ентертаинмент је најавила своју следећу игру, а програмер је спреман да зароните дубље у своје стварање.

Супер Сатурдаи Нигхт Борба је део наставак, реимагининг део. Игра ће бити слободан да се играју, и да ће додати већи нагласак на тимском раду, а дајући вам упорни систем нивелисања. Бићете умире много мање у игри, тако да очекујете да ћете потрошити мање респавнинг времена. Траде-офф је дубљи, стратешка игра.

Прочитајте остатак овог чланка ...

Прочитајте коментаре на овај чланак


БитТорент корисници не "делују заједнички," тако да судија косе црте маса П2П случаја

Занимљиве вести УРЛ:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/CoFv4QVUzWg/bittorrent-users-dont-act-in-concert-so-judge-slashes-mass-p2p-case.ars:

Стил Хансмеиер, антипираци адвокатска канцеларија која је рутински кује од стране судије у Илиноису, сада све кује судије у Калифорнији. Фирма је очајнички покушао да се спречи све уобичајене примедбе на његове масе за дељење датотека тужбе преко онлајн порно, и чак је одведен у геолоцатинг ИП адресе пре подношења тужбе, његов хард диск Продукције случај у Калифорнији тек је после 188 ИП адресе које Чини се да се налази у држави. Али фирма још увек је имао цео случај прекинути до једног оптуженог прошле седмице.

Геолоцирање алата може да помогне уверити скептичан судија да тужба је више од националног риболов експедиције, један углавном циљају људе ван јурисдикције личне суда. (Судије у другим јурисдикцијама изразили су незадовољство што су алати нису први пут употребљен саставити листу ИП адреса.) Али П2П тужбе имају друге проблеме, укључујући и чињеницу да су они углавном "придруже" људи који имају мало тога заједничког, осим за укус у дигиталној порно (у овом случају "Аматерски Аллуре - Ерин"). И све памет судије су сада парсирање тврдње о БитТорент са оком научника да ли ови оптужени заиста треба да буду повезани.

Прочитајте остатак овог чланка ...

Прочитајте коментаре на овај чланак


Цисцо преузима Версли сарадњу Софтвер за кафу

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/Ezem3mwCHMg/:
versly

Цисцо јутрос објавио да је стекао Сан Франциску покретања Версли , приватно одржан компанија која развија алатке за сарадњу које интегришу са Мицрософт Оффице апликацијама.

Финансијским условима стицања нису објављени, али све Версли запослени ће бити интегрисан у сарадњу Цисцо софтваре групе (ЦСГ) на крају стицања.

Версли гради додатке који омогућавају групама људи да сарађују око садржаја у Ворд документе, Екцел табеле, ПоверПоинт презентације и е-пошту.

Од изгледа од тога, услуга је још увек био у приватној бета фази, тако да је ово брз излаз за Версли.

Ево како Мурали Ситарам, потпредседник и генерални директор, ЦСГ, Цисцо, парцела стицање:

"Сарадња је главни приоритет компаније Цисцо. Овом аквизицијом смо унапређења наше сарадње понуде и побољшање корисничког искуства кроз интегрисање социјалног технологије у оквиру пословних апликација појединци и тимови користе на послу. "

Версли софтвер ће бити интегрисан у понудама, као што су Цисцо Куад, Јаббер и ВебЕк.

Према својим ЦрунцхБасе профил , Версли је подржан од стране семе финансирања васкрсао из Аццел Партнери, Баселине подухватима, 500 Стартупс и неколико анђела инвеститора, укључујући и Скот Диетзен, Кени Ван Зант, Џонатан Катзман и Расоол Раиани.

Компанија је започео бивши БЕА и Сун екец Бењамина Рено и бивши МСН-ЕР Ерик Еццлес . Остатак тима је детаљно овде .


Компанија:
ВЕРСЛИ
Лансирање Датум:
2009

Версли интегрише са програмом Ворд, Екцел и ПоверПоинт чинећи га лаким групама да останете организовани и на правом путу - било када, било где.

Сазнајте више

ТомТом Проналази апликације, ставља Туиттер, Иелп и још много тога уживо 1535 М ПНД

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/CniiaqYw6VY/:
TomTom-GO-LIVE-1535M_thumb

Даме и бактерије, ово је уживо 1535 М који према ТомТом , прва је ПНД са повезаним апликацијама. Који тврде не може баш бити тачно, али уживо 1535 М има импресиван - то јест, импресивна за ГПС - скуп не-стандардне функције кроз различите апликације као што су Туиттер, Иелп, ТрипАдвисор, и места. То су поред ТомТом, и то помоћу повезаних услуга који обухвата цене горива, време и Гоогле Лоцал Сеарцх.

Персонални уређај за навигацију тржиште је изгубила много од своје грома последњих неколико година. Ове апликације су врсте функција које могу имати макар привремено успорили преноса власти на режим смарт телефона. Али авај, уживо 1535 М је ударио неколико година прекасно са луди-високу цену.


Већина апликација је оно што бисте очекивали. Иелп и ТрипАдвисор, добро, саветују путницима у ресторанима и различитим локацијама. Твиттер апликација је обавијено и функционише само као нека врста ауто-Твеетинг уређај, аутоматски шаље цвркут или проверите у једном дођете на локацији; не можете да прочитате туеетс на уређају.

Нова уживо 1535 се очекује касније ове године за $ 299. Већ објавио 2535 М добиће апликације преко фирмвера у неком каснијем тренутку. Уређај, захваљујући своју цену, вероватно само задовољи веома тржишне нише, као потрошачи, који су заиста заинтересовани за апликације вероватно имати смарт телефон који може да повуче двоструку функцију.



Са "Саве Да Пулс" Боокмарклет и Цхроме проширењу, Пулс улази Инстапапер је травнатих

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/txblPiG1v_o/:
pulse

Алфонсо Лабс , компанија која стоји иза младе Пулс , диван друштвени читач вести за иПхоне, иПад и Андроид уређаја који се користе за око 5 милиона људи , има за циљ да представљају изазов за једноставан алат боокмарк Инстапапер (и низ других означавање и 'прочитане касније "апликације).

Покретање је данас дебутинг и боокмарклет и хрома додатак који омогућава корисницима да сачувате приче Пулс "са кликом миша. Екстензије за друге претраживаче су у радовима ", ја сам рекао.

Уштеда на пулсно бирање, наравно, значи да можете да обележивач занимљиве приче можете пронаћи на веб, како би их касније прочитати на Андроид или иПхоне уређаја, или иПаду.

Ниједна друга звона и звиздаљкама у овом тренутку, али то је чиста и функционална Боокмаркинг апликација.

Такође је јасно управо оно што Инстапапер ради ( прилично елегантно , могао бих додати), али више од свега што је добродошао додатак Пулс сервис који вероватно неће утицати на коришћење Инстапапер све то много - Видим себе користећи и једни поред других, у ствари.

Карактеристика слична Сафари нови "листи за читање ', нико неће убити другог. Као Инстапапер творац Марко Армент једном написао , на тржишту је довољно велики за више савремених Боокмаркинг услуге напредовати.


Компанија:
ПУЛС ВЕСТИ (Алпхонсо ЛАБС)
Лансирање Датум:
1/3/2010
Финансирање:
$ 9.8М

Алфонсо Лабс је вођен визијом стварања најбоља вест за читање искуство на мобилним уређајима.

Тоуцхпад лука ЦМ7 у фази израде, једва да се зове алфа (видео)

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/08/29/touchpad-port-of-cm7-in-the-works-can-barely-be-called-an-alpha/:
Тоуцхпад ЦМ7
Наводно постоје неке магичне Тоуцхпадс тамо са Андроид унапред инсталиран на њих, али то неће вам помоћи да га учита до вашег новог колектора ставке. Срећом цијанске Мод тим напорно ради на луку Гоогле ОС за мобилне ХП шкриљац и са циљем да тврде Боунти наглавачке. Још увек је у изузетно раним фазама. У овом тренутку то чини нешто више од подигните систем и откључате помоцник у АДБ - чак и екран осетљив на додир не ради још увек - али не би требало да буде сувише дуго да бисте могли да замене вебОС са ЦМ7. Погледајте испод кратак видео демонстрацију.

Наставити читање Тоуцхпад лука ЦМ7 у фази израде, једва да се зове алфа (видео)

Тоуцхпад лука ЦМ7 у фази израде, једва да се зове алфа (видео) првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 29 Апр 2011 08:06:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк РоотзВики | извор ГреенТхеОнли (ИоуТубе) | Емаил тхис | Цомментс

Ек-члан одбора каже Циљ компаније ХП је починити "Корпоративна Самоубиство '

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/EmKuQWIIbqo/Ex-Board-Member-Says-HP-Is-Committing-Corporate-Suicide:
тхеодп пише "Ако Аппле потрази за прелаз, саветује Нев Иорк Тимес-а Џејмс Б. Стјуарт, дефинитивно није требало би да Хевлетт-Пацкард у годину дана након ХП-генерални директор Марк Хурд је речено да удари-пута-Џек, ХП-у. - предводио нови директор Лав Апотхекер - има кренула запањујуће промене у стратегији који је оставио много збуњен и резултирала падом ХП-у Валл Стреет благодати (своје деонице опала 49%) очигледно Нови фокус на иде од главе до главе са САП-ом. (Апотхекер бивши послодавац) и Орацле (ово Крдо је нови послодавац), у предузећу софтвер док игноришући традиционалне компаније предности, изјавио је софтвер екец, је "као да Ален Мулалли лево Боинг да се придружи Форд као ЦЕО, и најавио шест месеци касније да би Форд се прављење авиона. " Бивши ХП Дирецтор програма Том Перкинс је рекао: "Ја нисам знао да је таква ствар као што је корпоративни самоубиство, али сада знамо да постоји."

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


НЕЦ Медији: Извештај каже да је светска Најтањи смартпхоне је на путу у САД

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/c0Vp1OBZWTM/:
Picture 9

Назад у пролеће, ми смо провели неколико постова који покрива Медији Н-04ц са НЕЦ Цасио Мобилни , Андроид телефон компанија назива "свету најтањи паметни телефон". Бити само 7.7мм танак, он побеђује Галаки ИИ , на пример, и на 105г, то је веома лаган, такође.

НЕЦ најавио Цасио, у фебруару ове године, телефон је био добро продају када је ударио на јапанском тржишту после неколико недеља (до сада 500.000 јединица продато).

А према Јапану највећи пословни дневник Никкеи, компанија је сада спреман да донесе Медији у САД, потез на неки начин најавио је прошле године већ (НЕЦ Цасио, мобилни је формирана у 2009, након НЕЦ Цасио и Хитацхи спојили свој мобилни телефон операције ) .

Детаљи су оскудни у овом тренутку, али изгледа да Американци ће добити модификовану верзију телефона. У Јапану се, НЕЦ Цасио пратили са Н-06Ц [ЈП] овог лета, модел који је незнатно дебљи (7.9мм), али водоотпорни.

Јапански модел:

Никкеи каже у САД, Медији вероватно ће бити доступни путем Веризон (ЦАСИО партнер у прошлости) и "други превозници". НЕЦ Цасио има за циљ удвостручење испоруке мобилних телефона ван Јапана од 1,8 милиона у фискалној 2012.

Да подсетимо, медија Н-04ц нуди 4-инчни ЛЦД екран осетљив на додир са 480 к 854 резолуцијом, Андроид 2.3, 5.1МП ЦМОС камера, мицроСД слот за картице, Ви-Фи, итд Очекујте дигитални ТВ тјунер, е- новчаник функцију и инфрацрвеног порта да се осе у УСА верзија, међутим.



Самсунг цхатон сервис размене доноси слободно текстинг на Андроид, Иос и БлацкБерри (видео запис)

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/08/29/samsungs-chaton-messaging-service-brings-free-texting-to-androi/:
Изгледа Самсунг је требало да умочи своју прстима у мобилном порука тржишту, уз нове услуге под називом цхатон. Најављено да деби на сајму ИФА ове недеље , апликација доноси уноса текста, групно ћаскање и слике / видео дељење не само да Самсунг Бада оперативни систем, али да Иос, Андроид и БлацкБерри платформе, као и. Према корејски произвођач, новог клијента ће бити доступан у две верзије: основна карактеристика један за телефоне и друге, сложеније варијација која омогућава смарт телефона корисницима да коментар на другим профилима, пошаљите анимирани поруке и визуализују њихове најчешће контактирао пријатеље, као приказана изнад. Компанија такође планира да објави веб засновани верзија која ће донети сличну функционалност на ПЦ. Цхатон је најављено да уживо следећег месеца (у више од 120 земаља и 62 језика), али можете наћи више информација на демо видео и преведен ПР-а, после паузе.

Наставити читање Самсунг цхатон сервис размене доноси слободно текстинг на Андроид, Иос и БлацкБерри (видео запис)

Самсунг цхатон сервис размене доноси слободно текстинг на Андроид, Иос и БлацкБерри (видео запис) првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 29 Апр 2011 06:39:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Самми хуб | | Емаил тхис | Цомментс

АТ & Т, Т-Мобиле и Веризон дају Изиде мобилна плаћања мреже од 100 милиона долара повећа

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/08/29/atandt-t-mobile-and-verizon-give-isis-mobile-payment-network-a-1/:

Како се такмичи са новим Гоогле Новчаник мобилни платни систем? Па, 100 милиона долара готовине инфузија сигурно није могао повредити. АТ & Т Т-Мобиле, и Веризон имају планове да инвестира баш тај износ у Изида , извори рекли БусинессВеек. Те суме је вероватно да ће расти, јер узимајући на Гоогле-у није мали подвиг, посебно имајући у виду Новчаник је већ ван земље, са националном ретаил партнере и подршку за МастерЦард ПаиПасс. Иако Исис прва је дебитовао прошле године, Гоогле-новчаника, који је најављен у мају, је јасно повео. Исис је нешто више од највишег нивоа сајт у овом тренутку, иако са три највеће нације носиоци пружају подршку, то може имати шансу да ухвати корак - нарочито ако превозници бирају да не партнер са Гоогле-а, остављајући Спринт као једини добављачу. Драго нам је да видимо неки потенцијал здрава конкуренција за новчаник, нарочито с обзиром да је изгледа као што је Гоогле био спреман да створи монопол. Очекујемо много више да дођу на Изиде фронту, али је у међувремену, држите на оне новчанике - мобилни телефон плаћања могу бити у будућности, али за сада, папира и пластике где је то.

АТ & Т, Т-Мобиле и Веризон дају Изиде мобилна плаћања мреже од 100 милиона долара повећа првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 29 Апр 2011 07:21:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | извор БусинессВеек | Емаил тхис | Цомментс

ХТЦ Омега приметио у дивљини на алжирске аукцији сајту?

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/08/29/htc-omega-spotted-in-the-wild-on-algerian-auction-site/:
Само неколико дана након чини прве процурила , ХТЦ омега очигледно је примећен у дивљини, на алжирске аукцији сајту, од свих места. Француски блогу Пон Виндовс Мобиле тврди да може да прича манго уређај спорта Снапдрагон МСМ8255 процесор 1.5ГХз, 512МБ РАМ меморије и 3,8-инчни ЛЦД, мада тешко да прикупите превише специфичности од мутне слике садржану на аукцијском сајту. Блог је такође приметио осам мегапиксела око леђа, уз то предње стране стрелца који је Мицрософт-ов нудио , а списак тврди да телефон поседује до 8ГБ складиштеног капацитета. Бело-сиве омега се прича да се на деби ове недеље ХТЦ догађају у Лондону , иако детаље о цени и доступности остаје нејасан (највише онлајн понуду, за оно што вреди, тренутно је око $ 540). Хит до доње линкове да бисте видели пуну низ слика.

[Хвала, Жил]

ХТЦ Омега приметио у дивљини на алжирске аукцијском сајту? првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 29 Апр 2011 05:41:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Мон Виндовс Пхоне (Превод) | извор ОуедКнисс | Емаил тхис | Цомментс

СигналГуру Помаже возачима да избегну Ред Лигхтс

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/CB_yiN5Bv10/SignalGuru-Helps-Drivers-Avoid-Red-Lights:
цилонловер пише "су истраживачи на МИТ-у и Принстону сада осмислила систем, назван СигналГуру (ПДФ), који окупља визуелних података из камера мреже табли монтиран смартпхоне и говори возачи оптимална брзина за вожњу у да би се избегло чекање на следећој семафору. " У њиховом тестирању, систем сачуване возача око 20 одсто горива.

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Гадгетс недеље у преглед: Визија

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/A3cRAXdfgqk/:
1408

Овде су неке приче из прошле недеље на ТецхЦрунцх гаџети:

Направи Твистед Дреамсцапе Од Сцреаминг Лобања са овим Уради сам Аниматроницс
Стив Џобс: крај једне ере
Лучки канал за чишћење робот Хоћеш ли ловити, перете сувим ледом
ЦинеСкатес: котураљке за ваш фотоапарат
Видео: "Еиеборг" Замењује ока са Функционисање бежични видео камера