понеделник, 29 август 2011 г.

НЕЦ Медији: Извештај каже да је светска Најтањи смартпхоне је на путу у САД

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/c0Vp1OBZWTM/:
Picture 9

Назад у пролеће, ми смо провели неколико постова који покрива Медији Н-04ц са НЕЦ Цасио Мобилни , Андроид телефон компанија назива "свету најтањи паметни телефон". Бити само 7.7мм танак, он побеђује Галаки ИИ , на пример, и на 105г, то је веома лаган, такође.

НЕЦ најавио Цасио, у фебруару ове године, телефон је био добро продају када је ударио на јапанском тржишту после неколико недеља (до сада 500.000 јединица продато).

А према Јапану највећи пословни дневник Никкеи, компанија је сада спреман да донесе Медији у САД, потез на неки начин најавио је прошле године већ (НЕЦ Цасио, мобилни је формирана у 2009, након НЕЦ Цасио и Хитацхи спојили свој мобилни телефон операције ) .

Детаљи су оскудни у овом тренутку, али изгледа да Американци ће добити модификовану верзију телефона. У Јапану се, НЕЦ Цасио пратили са Н-06Ц [ЈП] овог лета, модел који је незнатно дебљи (7.9мм), али водоотпорни.

Јапански модел:

Никкеи каже у САД, Медији вероватно ће бити доступни путем Веризон (ЦАСИО партнер у прошлости) и "други превозници". НЕЦ Цасио има за циљ удвостручење испоруке мобилних телефона ван Јапана од 1,8 милиона у фискалној 2012.

Да подсетимо, медија Н-04ц нуди 4-инчни ЛЦД екран осетљив на додир са 480 к 854 резолуцијом, Андроид 2.3, 5.1МП ЦМОС камера, мицроСД слот за картице, Ви-Фи, итд Очекујте дигитални ТВ тјунер, е- новчаник функцију и инфрацрвеног порта да се осе у УСА верзија, међутим.



Няма коментари:

Публикуване на коментар