понеделник, 29 август 2011 г.

Са "Саве Да Пулс" Боокмарклет и Цхроме проширењу, Пулс улази Инстапапер је травнатих

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/txblPiG1v_o/:
pulse

Алфонсо Лабс , компанија која стоји иза младе Пулс , диван друштвени читач вести за иПхоне, иПад и Андроид уређаја који се користе за око 5 милиона људи , има за циљ да представљају изазов за једноставан алат боокмарк Инстапапер (и низ других означавање и 'прочитане касније "апликације).

Покретање је данас дебутинг и боокмарклет и хрома додатак који омогућава корисницима да сачувате приче Пулс "са кликом миша. Екстензије за друге претраживаче су у радовима ", ја сам рекао.

Уштеда на пулсно бирање, наравно, значи да можете да обележивач занимљиве приче можете пронаћи на веб, како би их касније прочитати на Андроид или иПхоне уређаја, или иПаду.

Ниједна друга звона и звиздаљкама у овом тренутку, али то је чиста и функционална Боокмаркинг апликација.

Такође је јасно управо оно што Инстапапер ради ( прилично елегантно , могао бих додати), али више од свега што је добродошао додатак Пулс сервис који вероватно неће утицати на коришћење Инстапапер све то много - Видим себе користећи и једни поред других, у ствари.

Карактеристика слична Сафари нови "листи за читање ', нико неће убити другог. Као Инстапапер творац Марко Армент једном написао , на тржишту је довољно велики за више савремених Боокмаркинг услуге напредовати.


Компанија:
ПУЛС ВЕСТИ (Алпхонсо ЛАБС)
Лансирање Датум:
1/3/2010
Финансирање:
$ 9.8М

Алфонсо Лабс је вођен визијом стварања најбоља вест за читање искуство на мобилним уређајима.

Няма коментари:

Публикуване на коментар