понеделник, 29 август 2011 г.

БитТорент корисници не "делују заједнички," тако да судија косе црте маса П2П случаја

Занимљиве вести УРЛ:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/CoFv4QVUzWg/bittorrent-users-dont-act-in-concert-so-judge-slashes-mass-p2p-case.ars:

Стил Хансмеиер, антипираци адвокатска канцеларија која је рутински кује од стране судије у Илиноису, сада све кује судије у Калифорнији. Фирма је очајнички покушао да се спречи све уобичајене примедбе на његове масе за дељење датотека тужбе преко онлајн порно, и чак је одведен у геолоцатинг ИП адресе пре подношења тужбе, његов хард диск Продукције случај у Калифорнији тек је после 188 ИП адресе које Чини се да се налази у држави. Али фирма још увек је имао цео случај прекинути до једног оптуженог прошле седмице.

Геолоцирање алата може да помогне уверити скептичан судија да тужба је више од националног риболов експедиције, један углавном циљају људе ван јурисдикције личне суда. (Судије у другим јурисдикцијама изразили су незадовољство што су алати нису први пут употребљен саставити листу ИП адреса.) Али П2П тужбе имају друге проблеме, укључујући и чињеницу да су они углавном "придруже" људи који имају мало тога заједничког, осим за укус у дигиталној порно (у овом случају "Аматерски Аллуре - Ерин"). И све памет судије су сада парсирање тврдње о БитТорент са оком научника да ли ови оптужени заиста треба да буду повезани.

Прочитајте остатак овог чланка ...

Прочитајте коментаре на овај чланак


Няма коментари:

Публикуване на коментар