понеделник, 29 август 2011 г.

Цисцо преузима Версли сарадњу Софтвер за кафу

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/Ezem3mwCHMg/:
versly

Цисцо јутрос објавио да је стекао Сан Франциску покретања Версли , приватно одржан компанија која развија алатке за сарадњу које интегришу са Мицрософт Оффице апликацијама.

Финансијским условима стицања нису објављени, али све Версли запослени ће бити интегрисан у сарадњу Цисцо софтваре групе (ЦСГ) на крају стицања.

Версли гради додатке који омогућавају групама људи да сарађују око садржаја у Ворд документе, Екцел табеле, ПоверПоинт презентације и е-пошту.

Од изгледа од тога, услуга је још увек био у приватној бета фази, тако да је ово брз излаз за Версли.

Ево како Мурали Ситарам, потпредседник и генерални директор, ЦСГ, Цисцо, парцела стицање:

"Сарадња је главни приоритет компаније Цисцо. Овом аквизицијом смо унапређења наше сарадње понуде и побољшање корисничког искуства кроз интегрисање социјалног технологије у оквиру пословних апликација појединци и тимови користе на послу. "

Версли софтвер ће бити интегрисан у понудама, као што су Цисцо Куад, Јаббер и ВебЕк.

Према својим ЦрунцхБасе профил , Версли је подржан од стране семе финансирања васкрсао из Аццел Партнери, Баселине подухватима, 500 Стартупс и неколико анђела инвеститора, укључујући и Скот Диетзен, Кени Ван Зант, Џонатан Катзман и Расоол Раиани.

Компанија је започео бивши БЕА и Сун екец Бењамина Рено и бивши МСН-ЕР Ерик Еццлес . Остатак тима је детаљно овде .


Компанија:
ВЕРСЛИ
Лансирање Датум:
2009

Версли интегрише са програмом Ворд, Екцел и ПоверПоинт чинећи га лаким групама да останете организовани и на правом путу - било када, било где.

Сазнајте више

Няма коментари:

Публикуване на коментар