понеделник, 29 август 2011 г.

Бити у праву

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/U9IG3a6qzpM/:
lincoln

Једна од најразорнијих талената Стив Џобс 'је у сазнању када је у праву. Њ.Е. мислим он и његов тим талентованих дизајнера, инжењера, вранглерс ланац снабдевања и технолога. Стоји пат када алтернатива је гора је тешко потез да направи, али Аппле-у Посао је направио заштитни знак.

Узми иПхоне 4 и његов чувени пао позива кризе. Послови одговорио испоруку софтверска закрпа, поредећи проблем понудама других такмичара, пружајући бесплатне случај са онима који би већ купили телефон, а што се баве Веризон да поправи прави проблем: АТ & Т. Могли сте да видите решити у стратегији. То је оно што смо открили, то је оно што ћемо урадити, ми кладити ћете држати код нас. Био је у праву.

Исто складу са музичке компаније. Да ли желе да наставе да се крварење прихода и уништи образложење за изградњу подршке за младе таленте? Или су они хтели да прихвате стратегију која би им дати неке помоћи у Прелаз на дигиталну будућност на цену моћан партнер који понекад изгледало као чувар. У основи прорачуна је схватање да нико други у технологији пословања стајао шансу усмеравања око картела и иде директно публици.

Током година, јер се вратио у Аппле па чак и пре него што са следећом машине, послови утврђене маркере из које он не би повлачење. Дискете су за позиве, као и аудио и видео датотека преплављени формату. ЦД су следеће, а затим брзо ДВД-а, као што су ТВ и филмски медија дуну из физичке складиштење модела. Али, као и ВиФи на иПхоне-у, увођење умреженог складиштења као подразумевани медиј возио буилдоут тих технологија.

Било је потребно извесно тешког посла да се компаније АТ & Т да пусти ВиФи у базу платформу. Носилац правилно закључио да је вршио притисак на своје СМС поруке готовине крава, а која се захтева ограничења пропусног опсега 3Г за преузимање музике, видео и апликације за узврат. Чак и тако, е-маил и веб сурфање дуну кроз очекивања, што је приморало компанију да изгради своју мрежу тако брзо као што је могао. Антеннагате је у стварности више о трансформацији телефона мобилних рачунара.

Када Андроид телефона има исти начина коришћења, Послови чува притисак на са иПад рестартом рачунара као мрежни орјентисан уређај Санс ДВД уређај, па чак и адресабилни хард диск за све намере и сврхе. Опет искључење Фласх је тврдоглава догађај у почетку, али убрзо је постало јасно да је Аппле је редефинисање лаптопа оперативни систем око нову платформу, апликација, која врапперед око претраживача, а не обрнуто. Искључивањем плуг-инова и истовремено отварање ХТМЛ 5 довнлевел Дев животне средине, Посао искористио Андроид конкуренција да подигну улог пропусни опсег још једном.

Много тога је написано о АппСторе услови за узимање 30% претплате, већ очување ХТМЛ 5 алтернатива Послови у ствари тржиштима Апп модел поређење. ицлоуд слаби Андроид отворен аргумент унтетхеринг преузети са масини, а истовремено дестабилизује читав концепт десктоп и лаптоп, као и на крају. Дискете, диска, 3Г, оперативни систем, фајл систем, евиденције, преузимање - сваки линцхпин је застарео у корист облак-домаћин напредне богате клијентске платформе. Највише импресивно, Послови држали модела премија цена до краја тржишта била принуђена да преузме и изгубити Аппле утицај запремине добављачима.

Недавни догађаји су нагласили снагу иновације, ослобађање, остати при своме модела. ХП-ов предаји хардвер толико о цлоуд цомпутинг, као да је реч о иПад, али Гоогле је Моторола Аквизиција је јасан сигнал да публика неће одустати од апликације. Колапс телевизијских мрежа је већ у току као студија је покушао да избегне судбину издавачке куће, али иПад је послао ОВ

Няма коментари:

Публикуване на коментар