понеделник, 29 август 2011 г.

АТ & Т, Т-Мобиле и Веризон дају Изиде мобилна плаћања мреже од 100 милиона долара повећа

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/08/29/atandt-t-mobile-and-verizon-give-isis-mobile-payment-network-a-1/:

Како се такмичи са новим Гоогле Новчаник мобилни платни систем? Па, 100 милиона долара готовине инфузија сигурно није могао повредити. АТ & Т Т-Мобиле, и Веризон имају планове да инвестира баш тај износ у Изида , извори рекли БусинессВеек. Те суме је вероватно да ће расти, јер узимајући на Гоогле-у није мали подвиг, посебно имајући у виду Новчаник је већ ван земље, са националном ретаил партнере и подршку за МастерЦард ПаиПасс. Иако Исис прва је дебитовао прошле године, Гоогле-новчаника, који је најављен у мају, је јасно повео. Исис је нешто више од највишег нивоа сајт у овом тренутку, иако са три највеће нације носиоци пружају подршку, то може имати шансу да ухвати корак - нарочито ако превозници бирају да не партнер са Гоогле-а, остављајући Спринт као једини добављачу. Драго нам је да видимо неки потенцијал здрава конкуренција за новчаник, нарочито с обзиром да је изгледа као што је Гоогле био спреман да створи монопол. Очекујемо много више да дођу на Изиде фронту, али је у међувремену, држите на оне новчанике - мобилни телефон плаћања могу бити у будућности, али за сада, папира и пластике где је то.

АТ & Т, Т-Мобиле и Веризон дају Изиде мобилна плаћања мреже од 100 милиона долара повећа првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 29 Апр 2011 07:21:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | извор БусинессВеек | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар