понеделник, 29 август 2011 г.

Куикеи Подиже $ 3.8 милиона за Функционално претрага за апликације

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/MQDE0COGPoA/:
QuixeyLogoWhiteBG

Куикеи , Пало Алто на бази покретања то је изградња функционалне претраживач за апликације, данас је објавила да је затворена 3,8 милиона долара серије финансирање круг. Инвестиција је предводио амерички улагање партнера и ВИ Харпер групе , уз учешће од Веб инвестиционе мреже уз праћење уложених средстава од стране Ерик Шмит је иновација напора . Серија округлих додаје $ 400К Куикеи подигнута је у априлу од иновација подухвате, доводећи укупне инвестиције за 4,2 милиона долара.

Сви смо чули (а можда чак и исмевали) досетке "постоји апп за то". То је заправо диван квалитет мобилних револуције: стварно постоји апликација за праведан о све што можете замислити, од дана расписивања такси за управљање распоред за скенирање за рак коже или срца мурморс. Али, такође је огромна, и у потрази за апликацију коју желите није лако. Постоји много буке, и много несавршен приступа око претраге.

Куикеи ушао у игру са намером да се изгради нови тип претраживања, обликовала посебно јединствене карактеристике трагања за оне који су свеприсутни, али понекад неухватљив апликација. Њихово решавање, смислио "функционална за претрагу", који не само да скенира велики продавницама апликацији, али пузи блогови, преглед сајтове, форуме и друштвених медија сајтова да се изгради заиста свеобухватну слику о томе шта апликација може да уради - кроз критике, реч уста , и демонстрације.

Куикеи је претраживач омогућава тип корисника у упитима као што су "бејзбол резултате", и да се листа апликација које обезбеђују управо то (што они могу да могу филтрирати по платформа). А најбољи део је да претраживач суппорс Виндовс и Мац апликације, иГоогле, локала, и још много тога. То није само иОС и Андроид.

Иако Куикеи изгледа да се такмиче са воли од Цхомп и других, покретање такође има додатну вредност предлог буде у могућности да власт тражи за друге апликације и сајтова - баш као Гоогле-у - да се помогне ширити своје енгине за претрагу на веб сајтовима преко Веб.

Не тако изненађујуће, дакле, да Ерик Шмит је иновација напоре улаже у одличан алат апликацију за претрагу. Довођење у ван информација и података из блогова, преглед сајтова и шире, заиста додаје додатни слој дубине до око претраге (посебно да буде платформа агностик), баш као и напајање за претрагу на веб сајтовима, даје Куикеи прилику да размере и постала помешано са веома сајтове га пузи. Покретање ће користити своје нове инвестиције да настави обезбеђивање партнерства са око продавницама и другим великим треће ресурса Апп странке, а према Куикеи тим, постоји више од 25 потенцијалних партнерстава у припреми. Више партнера, ефикаснији претраживач постаје.

То је занимљив нови приступ, овај "функционална за претрагу" и из мог искуства до сада, ради као оглашавају. Придружити се да нам јавите шта мислите. Више о Куикеи овде .


Няма коментари:

Публикуване на коментар