понеделник, 29 август 2011 г.

Еиеборг режисер покреће ока брег да документује сечење ивица протеза (видео запис)

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/08/28/eyeborg-filmmaker-fires-up-eye-cam-to-document-cutting-edge-pros/:
Еиеборг
Крајем 2008 режисер Роб Спенс , ухваћен пажњу када је објавио свој план да се џем видео камером у својој лобањи да замени око је поражен од несрећног несреће. Уместо повезивања камере на његов мозак, Спенс је настојао да постане такозвани "лифецастер", снимање хране екстерни уређај. Сада је његов биониц око је горе и трчање, а он је чак у партнерство са мало предузеће под називом Скуаре Еник да створи документарни филм о државно-оф-тхе-арт протеза и кибернетике. Кратки филм, уграђени после паузе, наручена је да прослави представљање Деус Ек: Људска револуције. Али, ово није само неки претерано дуго рекламу за игру, то је озбиљна истраживања најсавременије ногу, руку и очију замена технологије. Цхецк ит оут у наставку, али будите опрезни - има неколико слика која можда не добро седети са слабијим стомацима.

Наставити читање Еиеборг режисер покреће ока брег да документује сечење ивица протеза (видео запис)

Еиеборг режисер покреће ока брег да документује сечење ивица протеза (видео запис) првобитно појавио на Енгадгет дана Нед, 28. Авг 2011 16:38:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | извор Еиеборг пројекта | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар