понеделник, 7 март 2011 г.

Гради посада Флиинг кућа по узору на <em>УП!</em>

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/8ceXHSoW_G8/Crew-Builds-a-Flying-House-Modeled-After-emUPem:
Људи на Натионал Геограпхиц су изградили кућу по узору на онај у филму УП! за нове ТВ серије под називом Колико тешко може бити?. Кућа је летео око сат и достигао 10.000 метара. Није било извештаја да је неко уочавања Беаст оф Парадисе Фаллс.

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Само напред на четвртом доле? Питајте Вотсон Тренер

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/-5Tz9fBCdc8/Go-For-It-On-Fourth-Down-Ask-Coach-Watson:
јбродкин пише "Ако људи не може да победи рачунар у" опасности! " Зашто би требало да верујемо да их прави позив на четвртом доле у Супер Боул То је основно питање питање неких истраживача на недавном МИТСлоан Спорт аналитике конференције?. Са хиљадама променљивих размотрити на кошаркашки терен и другим областима играју , она има смисла само да пусти рачунарима руковање питања стратегије, каже Камила Тарек, чија фирма гради чип који садржи кошарку која се 6.000 мерења у секунди 'педесет година. од сада, идемо да се смеју о томе како се користи да тренери толико одговорности ", каже он."

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


СОНИ открива цене и величине на &quot;Гоогле-ТВ-у?

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.tecnoka.com/television/sony-deja-ver-los-precios-y-los-tamanos-de-%c2%bfgoogle-tv/:

Изгледа да је неко унутар компаније, или нисте задовољни са својим платама и желе да поквари изненађење које је компанија припремила за уторак 12. октобра, или заиста имају нагон прошло. Зашто? Јер не само да су процуреле информације (које ми не знамо да ли је то реално) о могућим величинама у којима Гоогле ће телевизор, али и имена су се појавили који би се позвао модели у питању.

Њихова имена су: НСКС-24ГТ1 24 инча, НСКС-32ГТ1 31 инча, НСКС-40-инчни 40ГТ1 НСКС-46ГТ1, (ви претпоставили) од 46 инча. А ипак, и ризик да њихове цене би укупно између 1.300, 1.400 и $ 1.900.

Радознала детаљ: Ако је то тачно, најјефтинији Гоогле телевизора ће бити још скупљи (300 долара) да 32-инчни модел скупљи од Сони је људи у свом каталогу.

Хард диск Сектор консолидује Усред Неизвестан будућност

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/k7BSfn-93fs/Hard-Disk-Sector-Consolidates-Amid-Uncertain-Future:
Хју Пицкенс пише пише "ВСЈ извештава да ће Вестерн Дигитал-купити Хитацхи Глобал Стораге Тецхнологиес за око $ 4,3 милијарди долара у готовини и акцијама, остављајући само четири кључна хард диск произвођача - Сеагате, Вестерн Дигитал, Тосхиба и Самсунг хард диск света је. посматрати као зрела за консолидацију, посебно као успон Таблет рачунара као што су Аппле иПад - који не користе хард дискове за складиштење података -. је сумњу у будућност чврстих дискова односу на хард дискове, солид-стате драјвова обећање већа енергетска ефикасност, перформансе, отпорност на ударце, и покрените тише, јер они садрже нема покретних делова, али један део да солид-стате драјвова не унапреде своје претходнике врти се у њиховом кретању ка неизбежан неуспех.. "ССД ће не баш као чврсти дискови ће се, "каже Крис Бросс, виши инжењер у опоравак предузећа Дривесаверс спашавања података." Сваки уређај за складиштење ће имати проблема, без обзира на њихове основне технологије. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Пиратерија у земљама у развоју Дривен би високе цене

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/_P8GlYuMUng/Piracy-In-Developing-Countries-Driven-By-High-Prices:
лангелгјм пише "Друштвене науке истраживачког савета, независна, непрофитна организација, данас објавио велики извештај о музици, филму и софтверска пиратерија у привредама у развоју То је производ три године рада, као и аутори закључују да је пиратерија пре свега. вођени претерано високим ценама и да је за борбу против пиратерије образовања и спровођење напори су пропали Ипак, главни уредник Џо Караганис верује да може да преживи у овим предузећима високе пиратерије окружењима.. Извештај је слободан да читаоци у земљама са ниским приходима, али иза паивалл за одређене високо развијеним земљама, иако ССРЦ ноте, 'За оне који морају да је имају бесплатно ионако, ви вероватно знате где да погледате. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Вилијам Шатнер буди посаде за Финал Откриће мисије

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Jm8j3YuK32Y/William-Shatner-Wakes-Up-Crew-for-Final-Discovery-Mission:
Спаце Схуттле Дисцовери напустио Међународне свемирске станице јутрос за последњи пут. У знак сећања достигнућа брода преко 27 година радног стажа, екипа је дочекао да се јутра буђење поруку од капетана Кирка. "Простор, коначна граница", наводи се у Шатнер снимљене поруке. "Ово су путовања у Спаце Схуттле Дисцовери Њен 30-годишњи мисија:. Да потражи нову науку, за изградњу нових испоставама, како би се народи заједно на Финал Фронтиер, да се смело иди и уради оно што ниједан летелица није урађено. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Хакери Циљна француске владе рачунара за Г20

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/K1w6_ispv4Q/Hackers-Target-French-Government-Computers-For-G20:
Анонимни читалац написао је да каже да "то особље је провео викенд у масивним чишћење напор да се уклоне трагови" спектакуларне "нападе на рачунаре у" Берси ", седишту француског Министарства економије, финансија и индустрије, Влада је министар рекао је понедељак. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Фирефок 4 РЦ вс. ИЕ9 РК: Прво двобоја

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ORCeiC-wDa8/Firefox-4-RC-Vs-IE9-RC-the-First-Duel:
Анонимни читалац пише "Фирефок-4 вс ИЕ9 ће бити епски битка у реигнитинг прегледачу рат у коме Мицрософт жели своју ИЕ-да се види као способне претраживача Мозила поново борила да одржи корак са Цхроме и ИЕ9., Али је о да објави први кандидат издање, које се очекује да буде коначна верзија Фирефок-4, као и овај први преглед ЈаваСцрипт, Фласх и ХТМЛ5 тестови изгледа да показују да су оба прегледачи су око и на дну линију, а Фирефок има. Јава ивице и ИЕ је испред у ХТМЛ5 перформансе. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Мађарска Користи иПад За нацрт новог Устава

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/1V0FAvlE4oo/Hungary-Uses-iPad-To-Draft-New-Constitution:
Анонимни читалац пише: "Мађарска је нацрт новог устава на, веровали или не, иПад Јожеф Сзајер, мађарски политичар и члан Европског парламента, написао ентузијазма блогу. Прошле недеље детаљно како се он користи Аппле Таблет уређаја на телу се нови Устав Мађарске, земље први од 1949 Не само да је. Сзајер користи иПад да усталасати нове уставне нацрте, али је такође га користе за разматрање нових предлога нацрта. Изгледа да сви аспекти новог мађарског устав се проверавати путем иПад у једном или другом облику. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Самсунг демонстрације амбијенталног светла погон Транспарент ЛЦД екран

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/07/samsung-demos-ambient-light-powered-transparent-lcd/:
Бежично напаја телевизори су лепе, и транспарентан екрани су кул и све, али шта је са амбијенталног светла погон транспарентни ЛЦД екран? Па, то је ништа не недостаје страшан. Самсунг приказао управо такав уређај на ЦеБИТ-у 2011 прошле недеље - прототип 46-инчни екран са 1920 к 1080 резолуцију и десет прста екран осетљив на додир способности. Нисмо сигурни коју врсту црне магије Семи ставити у ову ствар, али је невероватан подвиг инжењерства би оваква великим екраном - и пратећих соларне ћелије - довољно ефикасан искључиво исцури сок га узима из околине извора светлости. Нема речи о томе како фотон погон ЛЦД екран може упоредити са постојећим ХД монитори су у питању осветљеност, стопа освежавања, или репродукцију боја, али је искључен слика је мала цена да плати за сечење електро кабл трајно.

Самсунг демонстрације амбијенталног светла погон транспарентни ЛЦД екран првобитно појавио на Енгадгет дана Пон, 07 Апр 2011 12:14:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Пхисорг | Соурце ИТ Про портал | Емаил тхис | Цомментс

Паи-ас-иоу-го шокира! ЦДМА иПхоне-4 чини његов начин да се Цврчак Бежични

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/07/pay-as-you-go-shocker-cdma-iphone-4-makes-its-way-to-cricket-wi/:
Као и сваки мудар следбеник "паи-ас-иоу-го" свет зна, сасвим је неколико Бацк Аллеи Крикет дилери (и прилично неколико главних улица, као и они) да ће радо Фласх било ког телефона да их дају на коришћење на своју мрежу - и ни Веризон ЦДМА иПхоне, није имуна. Спреман за скок брод из "Америке највећа?" Наравно, мораћете да бјекство из затвора, инсталирате неке треће стране ММС-а софтвера, и поверење у неке случајних Дуде Крикет трговина са своје драгоцене смарт телефона. Ми не кажемо да је то мудро, али је могуће, као и видео у наставку атесте. Погледајте за себе након паузе.

[Хвала, Марко]

Наставити читање паи-ас-иоу-го шокира! ЦДМА иПхоне-4 чини његов начин да се Цврчак Бежични

Паи-ас-иоу-го шокира! ЦДМА иПхоне-4 чини његов начин да се Цврчак Бежични првобитно појавио на Енгадгет дана Пон, 07 Апр 2011 12:37:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил тхис | Цомментс

Хакери Циљна француске владе рачунара за Г20

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/yONMGj_gL_0/Hackers-Target-French-Government-Computers-For-G20:
Анонимни читалац написао је да каже да "то особље је провео викенд у масовно чишћење да се уклоне трагови" спектакуларне "нападе на рачунару у Берси, управна зграда од француског Министарства економије, финансија и индустрије Министарство, министар у Влади изјавио је у понедељак. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.