понеделник, 7 март 2011 г.

ВериФоне ставља новац код уста, каже да ће укључити НФЦ-у свим новим ПОС терминалима

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/07/verifone-puts-money-near-mouth-says-itll-include-nfc-in-all-ne/:
Па, ево храбар корак напред за НФЦ - плаћање провајдер решења Верифоне каже своје нове серије поинт-оф-Сале терминали ће доћи са стандардним додир да се плати бежичне технологије. То је реч из Неар Фиелд Цоммуницатионс света, који куиззед компанија само неколико дана након што генерални директор Даглас Бергерон позвао исплате индустрије до пете НФЦ-рачун, рекавши да "мало продајно место представља тачку конвергенције за смарт-уплате, друштвеног умрежавања и електронски купон, али то се неће десити ако мало се очекује, на вери, да апсорбују трошкове израде то ради. " Звучи као компанија која је веома стало да нам на платите свипинг нашег телефона. Нажалост, он није рекао када се такве технологије могу да избаце.

Наставити читање ВериФоне ставља новац код уста, каже да ће укључити НФЦ-у свим новим ПОС терминалима

ВериФоне ставља новац код уста, каже да ће укључити НФЦ-у све нове ПОС терминалима првобитно појавио на Енгадгет дана Пон, 07 Апр 2011 02:02:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк БГР | Соурце НФЦ-Свет | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар