понеделник, 7 март 2011 г.

Мицрософт Виндовс телефона 'манга' Упдате да пропустите 2011 циљате? (Упдатед)

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/07/microsofts-windows-phone-mango-update-to-miss-2011-target/:
Пол Тхурротт је поуздан инсајдер о свим стварима Мицрософт докле год можемо сетити. Као такав, вреди обратити пажњу на недавно чланак који је објављен на Виндовс ИТ Про који се позива на први Мицрософт "се Нодо "Виндовс 7 Телефон функцију ажурирање погодио још ове недеље. Наравно, Стив Балмер је рекао да је долазио у " почетком марта ", тако да није много предвиђања. Оно што је заиста ухваћен пажњу су Павлова коментара о "Манго" - велики ВП7 Феатуре упдате који Мицрософт каже да ће донети више задатака истовремено, ИЕ9, и Твиттер интеграција са Виндовс телефонима Телефон касније у 2011. Према Тхуротт изворима, манго неће бити завршен до краја године одлука издање потрошачима у 2011 ", поред немогућности". Оуцх. Како би то могло утицати на Нокиа 2011 лансирање Виндовс Пхоне планира нада - причало се чека манго - остаје да се види.

Измена: Мари Јо Фолеи, који је добио неколико Мицрософтиес у сопственом задњем џепу, каже да је она слуха да Мицрософт је недавно обећао ОЕМ и манго превозника од стране " почетком јесени, најкасније до "- баш на време за лансирање потрошача одмор. То је прави живот је-рекла је-рекао је гласине Флагеллатион људи!

Мицрософт Виндовс телефона 'манга' Упдате да пропустите 2011 циљате? (Упдатед) првобитно појавио на Енгадгет дана Пон, 07 Апр 2011 06:40:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк СласхГеар | Соурце Оперативног система Виндовс ИТ Про | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар